Η ανακοίνωση της Super League 2 για τα επεισόδια στου Ρέντη

ΔΣ της Super League 2

i

© Intime

Η ανακοίνωση της Super League 2 για τα επεισόδια στου Ρέντη

Ιάσονας Τσίλης 16:41 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 09.12.2023

Η Super League 2 εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο «Μελίνα Μερκούρη», εκφράζοντας τη θλίψη της και δηλώνοντας υπέρμαχος οποιουδήποτε μέτρου ενάντια στη βία στα γήπεδα.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βόλεϊ και οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα, έχουν προκαλέσει εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση εξετάζει την προσωρινή διακοπή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι να βρεθεί λύση στο θέμα της οπαδικής βίας.

Η Super League 2 εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στο εν λόγω περιστατικό και στη γενικότερη έξαρση της οπαδικής βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2

«Παρότι η Super League 2 καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την εξάλειψη φαινομένων βίας από τα γήπεδα της κατηγορίας μας και έχει καταφέρει να μην υπάρχουν κρούσματα και στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο φόβος μιας ακόμη τραγωδίας στον ελληνικό αθλητισμό δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.

Με την ελπίδα να μην βιώσει η κοινωνία μας ακόμη μια τραγωδία και ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο περιθώριο του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ να κερδίσει τη μάχη που δίνει, οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται αρχικά στην οικογένειά του και εν συνεχεία στην ευθύνη που έχουμε όλοι μας προκειμένου να μετατρέψουμε ξανά τα ελληνικά γήπεδα σε χώρους ψυχαγωγίας.

Κάποια στιγμή πρέπει να πάψει να μας κυριεύει ο φόβος. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να βρούμε λύσεις. Όσο επώδυνες κι αν είναι αυτές.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού και της ελληνικής κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας στον ελληνικό αθλητισμό, καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να καθίσουν επιτέλους με ειλικρίνεια στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να πάψουν τα Σαββατοκύριακα (αλλά πλέον και οι καθημερινές μας) να οδηγούν συνανθρώπους μας στην εντατική κάποιου νοσοκομείου.

Γεωργιάδης για επεισόδια στου Ρέντη: «Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος – Η κοινωνία λέει “δεν πάει άλλο”»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:57 - 09.12.2023

Γεωργιάδης για επεισόδια στου Ρέντη: «Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος – Η κοινωνία λέει “δεν πάει άλλο”»

«Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης στη «σκιά» των τραγικών γεγονότων στου Ρέντη με τη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού που δίνει μάχη για η ζωή του στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Είναι αυτονόητο ότι ως συνεταιρισμός θα είμαστε υπέρμαχοι οποιουδήποτε μέτρου κινείται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν».