Δράση για τη Super League 2 σε «Σεραφείδειο» και «Ελ Πάσο»

Παίκτες ΑΕΚ Β

i

© Intime

Δράση για τη Super League 2 σε «Σεραφείδειο» και «Ελ Πάσο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:02 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 13.12.2023

Η δράση στη Super League 2 συνεχίζεται, με ένα εξ αναβολής ματς κι ένα γειτονικό ντέρμπι από τα παλιά.

Μπορεί στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (13/12) οι αναμετρήσεις του Champions League για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων να βρίσκονται στο επίκεντρο, ωστόσο υπάρχει δράση με δύο ματς και στη Super League 2. Για τον βόρειο όμιλο, η ΑΕΚ Β θα υποδεχτεί στις 15:00 στο Σεραφείδειο την Κοζάνη, σε εξ αναβολής αγώνα της 10ης στροφής. 

Η Ένωση αγνοεί την εντός έδρας ήττα από τις 5/11 και το ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου, ενώ θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. ενώ από την άλλη τα «Λιοντάρια» αναζητούν την επιστροφή στα τρίποντα. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους, μετά την απόφαση της κυβέρνησης που αφορά και τις ομάδες Β. 

Για τον Β΄ όμιλο, το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ιωνικό και Αιγάλεω (15:00) στο «Ελ Πάσο» (λόγω εργασιών στο γήπεδο της Νεάπολης) θα ρίξει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής. Από τη μία οι Νικαιώτες θέλουν την επιστροφή στις νίκες για να μη χαθεί ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη της πρώτης πεντάδας, ενώ και ο σύλλογος της Δυτικής Αθήνας αναζητεί στοχεύει στην απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της SL2 στο Youtube.