«Χρυσάφι» της Σάλτσμπουργκ για τον Κωνσταντέλια - Η απάντηση του  ΠΑΟΚ (vid)
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/ ©Intime

«Χρυσάφι» της Σάλτσμπουργκ για τον Κωνσταντέλια - Η απάντηση του ΠΑΟΚ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:28 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 10.02.2023

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στο στόχαστρο της Σάλτσμπουργκ. Η αυστριακή ομάδα έκανε δεύτερη επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον νεαρό μεσοεπιθετικό αλλά έφαγε «άκυρο».

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι αναμφίβολα από τους διακριθέντες τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει κάνει πολύ κόσμο να μιλά για το ταλέντο του και τις επιδόσεις του. 

0 20χρονος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, οι οποίοι επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους. Ένας από αυτούς είναι η Σάλτσμπουργκ. 

Η ομάδα της Αυστρίας έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και έκανε δεύτερη επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του. 

Η Σάλτσμπουργκ πρόσφερε αυτή τη φορά 13 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ωστόσο η απάντηση από τους «ασπρόμαυρους» ήταν αρνητική. Η πρώτη προσφορά της αυστριακής ομάδας ήταν δέκα εκατομμύρια ευρώ. 

Ο ΠΑΟΚ ίσως να παραχωρούσε τον Βολιώτη μεσοεπιθετικό με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.