Χωρίς τον Σάντσο για προετοιμασία η Γιουνάιτεντ
i

Στην Ισπανία βρίσκεται ήδη η αποστολή της Γιουνάιτεντ/printscreen

Χωρίς τον Σάντσο για προετοιμασία η Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 14:21 - 04.12.2022

Ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει ο Τζέιντεν Σάντσο και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ισπανία.

Σε ποιο ήπιο κλίμα από αυτό της βόρειας Αγγλίας αποφάσισαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνουν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων. Ετσι, η αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» ταξίδεψε για την Ισπανία, όπου θα δώσει και φιλικά με την Κάντιθ και την Μπέτις.

Η είδηση που προέκυψε είναι πως κρίθηκε σκόπιμο να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι προς την Ιβηρική ο Τζέιντεν Σάντσο, αλλά να παραμείνει στο Μάντσεστερ και να ακολουθήσει ειδικό ατομικό πρόγραμμα ώστε: «να επιστρέψει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Ο σύλλογος στηρίζει πλήρως αυτήν την επιλογή».

Γενικά, ο Σάντσο δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα από τότε που αποκτήθηκε από τη Γιουνάιτεντ. Φέτος, υπό τις οδηγίες του Ερικ τεν Χαγκ έχει πραγματοποιήσει 14 εμφανίσεις (3 γκολ, 1 ασίστ), ωστόσο η εικόνα του στο πρώτο μισό της χρονιάς ήταν τέτοια που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει θέση στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ.