Υπερασπίστηκε τους παίκτες του μετά την ήττα από την Έβερτον ο Αρτέτα: «Τώρα τους αγαπάω ακόμη περισσότερο» (vid)
i

Μικέλ Αρτέτα/PrtScr

Υπερασπίστηκε τους παίκτες του μετά την ήττα από την Έβερτον ο Αρτέτα: «Τώρα τους αγαπάω ακόμη περισσότερο» (vid)

Κώστας Τόπας 09:28 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 05.02.2023

Ασπίδα υπεράσπισης στους παίκτες του σήκωσε ο Μικέλ Αρτέτα, παρά την ήττα με 1-0 από την Έβερτον.

Αυτή την αγωνιστική, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να συνεχίσει το εντυπωσιακό της σερί και γνώρισε εκτός έδρας την ήττα με 1-0 την Έβερτον, την δεύτερη ήττα της τη φετινή σεζόν στην Premier League. Ενα αποτέλεσμα το οποίο ναι μεν την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Σίτι να κλείσει την ψαλίδα σε περίπτωση νίκης επί της Τότεναμ (05/02, 18:30).

Πάντως, από την πλευρά του, ο Μικέλ Αρτέτα δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κριτική στους ποδοσφαιριστές του, μετά την ήττα από τα «ζαχαρωτά». Αντιθέτως φρόντισε να δηλώσει δημόσια πόσο τους αγαπάει και τους πιστεύει!

«Θέλω να τονίσω και να κάνω γνωστό στους παίκτες μου πόσο πολύ τους αγαπάω. Τους αγαπάω περισσότερο σε σχέση με πριν. Τους αγαπάω περισσότερο σε σχέση με πριν τρεις ώρες, μία ημέρα, μία εβδομάδα, έναν μήνα, έξι μήνες. Πρέπει να είμαστε μαζί τους όχι μόνο όταν νικάνε, αλλά και όταν χάνουν.

Το να είσαι δίπλα στους παίκτες όταν όλα πάνε καλά, τότε είναι εύκολο. Πρέπει να τους σταθούμε τώρα στα δύσκολα. Τώρα που το χρειάζονται. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που έκαναν και θα είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το πρωτάθλημα είναι ένα μεγάλο ταξίδι και τέτοια αποτελέσματα είναι λογικό να υπάρχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.