Σόκαρε την Άρσεναλ, έβαλε φωτιά στην κορυφή και πήρε ανάσα η Έβερτον!
i

Παίκτες Έβερτον/ Clive Brunskill / Getty Images / Ideal Images

Σόκαρε την Άρσεναλ, έβαλε φωτιά στην κορυφή και πήρε ανάσα η Έβερτον!

Sportal newsroom 16:28 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 04.02.2023

Τεράστια εντός έδρας νίκη (1-0) πήρε η Έβερτον απέναντι στην Άρσεναλ και ξέφυγε, έστω και προσωρινά, από την ζώνη του υποβιβασμού, βάζοντας ταυτόχρονα φωτιά στην κορυφή.

Τεράστια νίκη με 1-0 απέναντι στην Άρσεναλ πήρε η Έβερτον και ξέφυγε, προσωρινά, από την ζώνη του υποβιβασμού, βάζοντας ταυτόχρονα τεράστιο ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού πλέον η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να μειώσει τη διαφορά. Μάλιστα, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα των «κανονιέρηδων» στη φετινή Premier League.

Το σκορ για τα «ζαχαρωτά» το άνοιξε στο 60' ο Τζέιμς Ταρκόφσκι, ο οποίος μετά από κόρνερ του ΜακΝίλ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του, σκορ αποδείχθηκε ότι ήταν και το τελικό. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ μετά από τις 22 Οκτωβρίου, όταν είχε κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας 3-0 πάλι στο «Goodison Park». 

Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Σον Ντάις έφτασε στους 18 βαθμούς και στην 17η θέση της βαθμολογίας, ένα πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη οι «κανονιέρηδες» ναι μεν παραμένουν πρώτοι, αλλά έχασαν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι έστω και προσωρινά.