Έβερτον: Αεροπλάνο με πανό πέταξε πάνω από το «Goodison» και... τα έχωνε στη διοίκηση (vid)
i

© Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images/Ideal Images

Έβερτον: Αεροπλάνο με πανό πέταξε πάνω από το «Goodison» και... τα έχωνε στη διοίκηση (vid)

Sportal newsroom 15:27 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 04.02.2023

Κατά τη διάρκεια του Έβερτον - Άρσεναλ ένα αεροπλάνο με ένα πανό που τα «έχωνε» στη διοίκηση, έκανε την εμφάνισή του πάνω από το «Goodison Park».

Η Έβερτον τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Ενδεικτικό είναι ότι τη περσινή σεζόν «έσωσε» τη κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ φέτος βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας με είκοσι βαθμούς και παλεύει για την παραμονή της. 

Όπως είναι λογικό οι φίλοι των «ζαχαρωτών» έχουν μπουχτίσει να βλέπουν την ομάδα τους να παραπαίει, αρχίζοντας σιγά σιγά να δείχνουν την αγανάκτησή τους. Αρχικά είχαν βάλει στο στόχαστρο των αμυντικό της ομάδας, Γέρι Μίνα, τον οποίο βρήκαν έξω από το γήπεδο, ενώ λέγεται ότι απειλούν μέχρι και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Το πιο πρόσφατο περιστατικό όμως ήταν πριν από λίγες μέρες, όπου είχαν μαζευτεί έξω από το προπονητικό κέντρο για να διαμαρτυρηθούν, που η ομάδα τους δεν έκανε καμία μεταγραφή.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του αγώνα με την Άρσεναλ (Σάββατο 2/1, 14:30), ένα αεροπλάνο έκανε την εμφάνισή του πάνω από το «Goodison Park». Συγκεκριμένα το αεροπλάνο είχε και ένα πανό, το οποίο έγραφε: «η χειρότερη διοίκηση της λίγκας», με τις κάμερες απευθείας να στρέφουν τη προσοχή τους στα μέλη της διοίκησης, που αντιλήφθηκαν το αεροπλάνο.