Ζήτησε συγγνώμη ο Μούντρικ για το βίντεο με τις ρατσιστικές προσβολές

Μούντρικ

i

Τζέιμς Μίλνερ & Μιχαίλο Μούντρικ/©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images/Ideal Images

Ζήτησε συγγνώμη ο Μούντρικ για το βίντεο με τις ρατσιστικές προσβολές

Sportal newsroom 12:52 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 31.01.2023

Μέσω ο εκπροσώπου του, ο Μιχάιλο Μούντρικ απολογήθηκε για βίντεο που είχε δημοσιεύσει παλιότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο αναφέρει πολλές φορές τη λέξη «νέγρος».

Το όνομά του βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τον ντόρο που έγινε όταν ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του από τη Σαχτάρ στην Τσέλσι. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Μιχάιλο Μούντρικ απασχολεί την επικαιρότητα για τους… λάθος λόγους.

Ο παίκτης για τον οποίον οι «μπλε» δαπάνησαν περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ, εμφανίζεται σε παλαιότερο βίντεο που είχε δημοσιευτεί στο TikTok, να επαναλαμβάνει μαζί με έναν φίλο του τη λέξη «νέγρος», γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση σε πολύ κόσμο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως απλά τραγουδούσαν ένα στίχο από το τραγούδι Freestyle του Αμερικάνου καλλιτέχνη Lil Baby, στο οποίο επαναλαμβάνεται αρκετές φορές η συγκεκριμένη λέξη.

Εκπρόσωπος του Μούντρικ που επικοινώνησε με την αγγλική εφημερίδα «Sun» εξέφρασε τη λύπη του για την αναστάτωση που προκλήθηκε, συμπληρώνοντας: «Η πρόθεσή του ήταν μόνο να τραγουδήσει τους στίχους. Μετανιώνει για την απόφασή του και αποδέχεται πως δεν ήταν κατάλληλη».