Επικό τρολάρισμα στον Άντονι Γκόρντον από συμπαίκτη του στη Νιούκαστλ
i

Άντονι Γκόρντον/ © nufc.co.uk

Επικό τρολάρισμα στον Άντονι Γκόρντον από συμπαίκτη του στη Νιούκαστλ

Πάνος Μαλακτάρης • 12:53 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Η οριστικοποίηση της μεταγραφής του 22χρονου άσου στο St James' Park μας χάρισε μια υπέροχη ανάρτηση από τον συμπαίκτη του, Κάλουμ Γουίλσον

Ο Άντονι Γκόρντον είναι ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, από τα πιο καυτά ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η Νιούκαστλ στην προσπάθειά της να ενισχυθεί όσο μπορεί περισσότερο, φροντίζει να το κάνει και με νεαρούς παίκτες. Έτσι χωρίς ιδιαίτερη χρονοτριβή, δαπάνησε λίγο πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της το παιδί θαύμα των μπλε του Λίβερπουλ

Στις 78 συμμετοχές που πρόλαβε να καταγράψει με τη φανέλα των «ζαχαρωτών», είχε κάποιες στιγμές έντασης στα ματς με αντίπαλο την Νιούκαστλ. Πάνω σε αυτό πάτησε ο νέος του συμπαίκτης Κάλουμ Γουίλσον και τον καλωσόρισε με μια πραγματικά αστεία ανάρτηση. 

Screenshot from instagram.com/callumwilson/

Φρόντισε λοιπόν να κάνει ένα μικρό κολάζ από 3 στιγμές με τον Γκόρντον ευρισκόμενο σε αντιπαράθεση με παίκτες της Νιούκαστλ, συνοδεύοντάς το με το επικό σχόλιο «Αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, έλα με το μέρος τους», θέλοντας να πικάρει το νέο του συμπαίκτη στους «ανθρακωρύχους».  

Ο Γκόρντον λογικά θα το βρήκε κι αυτός αρκετά εμπνευσμένο, μιας και, αν κάτι δε λείπει από τους Άγγλους, είναι η -αυτού του είδους- αίσθηση του χιούμορ.