Υπόθεση «συμπαίκτης στον Άρη»: Καπνός υπάρχει, φωτιά όμως;
i

©intime

Υπόθεση «συμπαίκτης στον Άρη»: Καπνός υπάρχει, φωτιά όμως;

Το Sportal αναλύει τα δεδομένα γύρω από την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί ενδιαφέροντος για συμμετοχή «συμπαικτών» του Καρυπίδη στην ΠΑΕ Άρης και η πολύ πιθανή παρουσία τους την Κυριακή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κατά καιρούς, στα οκτώ χρόνια που ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στο ιδιοκτησιακό τιμόνι της ΠΑΕ Άρης, έχουν προκύψει σενάρια που αφορούν είτε ενδεχόμενη παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, είτε συνεργασίας με το δέλεαρ της κατασκευής νέου γηπέδου. Ένα φεγγάρι που η οικογένεια Καρυπίδη είχε ανοίξει επαγγελματικές… παρτίδες με την Κίνα, οι κινέζοι εμφανίστηκαν ως εν δυνάμει επενδυτές της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Σενάριο που δεν προχώρησε. Όπως δεν προχώρησε οτιδήποτε, φανερό ή κρυφό, έλαβε χώρα και αφορούσε είτε εξαγορά της ΠΑΕ, είτε συνεργασίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ίσως και λόγω της έντονης αμφισβήτησης που για πρώτη φορά, υπάρχει προς το πρόσωπο του Θόδωρου Καρυπίδη, αμφισβήτηση που ενισχύεται και από το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν, ακούγεται έντονα, ότι κυοφορούνται αλλαγές που αφορούν το ιδιοκτησιακό. Μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να εμπλέξουν και τα ονόματα των Μπάκου- Καυμενάκη, ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, τα οποία όμως γρήγορα διαψεύστηκαν, μέσω διαρροής από την ΠΑΕ. Τι ισχύει τελικά; Υπάρχει μόνο καπνός ή πίσω από αυτόν κρύβεται και μια φωτιά;

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά, κάτι φαίνεται να υπάρχει και να σχετίζεται με τα ταξίδια που πραγματοποίησε τους τελευταίους μήνες στις ΗΠΑ, τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης όσο και η αδερφή του Ειρήνη που είναι και η Πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και τις οποίες καταγράφει το Sportal, υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχουν γίνει αρκετές επαφές, σε σημείο που να έχει ωριμάσει αρκετά και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις και των δυο πλευρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ενδιαφέρον δεν αφορά εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ που ανήκουν στην εταιρία Amani, συμφερόντων οικογένειας Καρυπίδη, αλλά συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο. Υπό τη μορφή δηλαδή συμπαικτών που θα συνδράμουν με τα κεφάλαιά τους, ανάλογά με την ποσοστιαία συμμετοχή τους, αν και εφόσον αυτή ευοδωθεί. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό, την Κυριακή στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, οι άνθρωποι αυτοί να βρίσκονται στα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Το θέμα, όπως γίνεται αντιληπτό, είναι πολύ λεπτό, αφορά στον ίδιο τον Θόδωρο Καρυπίδη που το χειρίζεται και είναι ο ίδιος που θα αποφασίσει, αν και πότε θα γνωστοποιήσει στον κόσμο του Άρη, τον βαθμό στον οποίο έχουν προχωρήσει αυτές οι επαφές.