Άρης: Η πολυκοσμία στα χαφ… ωθεί στην έξοδο τον Ρουπ
i

©intime

Άρης: Η πολυκοσμία στα χαφ… ωθεί στην έξοδο τον Ρουπ

Αλέξης Σαββόπουλος 08:35 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 30.08.2023

Η έλευση του Ρούμπεν Πάρντο, ανοίγει την πόρτα της εξόδου στο Γερμανό που ενημερώθηκε να βρει ομάδα.

Η προσθήκη του Ρουμπέν Πάρντο έχει δημιουργήσει μια πρωτοφανή πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή του Άρη και εν προκειμένω στη θέση «8» όπου αυτή τη στιγμή ο Μάντζιος έχει να διαχειριστεί έξι ποδοσφαιριστές. Τζούρασεκ, Πάβισιτς, Νταρίντα, Ρουπ, Πάρντο και ο Μανού Γκαρθία που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ταυτόχρονα δημιουργεί και την ανάγκη αποσυμφόρησης του ρόστερ και αυτός που δεν αποκλείεται να πληρώσει το μάρμαρο του συνωστισμού στη μεσαία γραμμή είναι ο Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός που ανανέωσε φέτος το καλοκαίρι για ένα χρόνο, ξεκίνησε με χαμηλές πτήσεις τη σεζόν και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, έχει πάρει το μήνυμα της δυσαρέσκειας από την διοίκηση του Άρη για τις μέτριες εμφανίσεις του. Για την ακρίβεια ήδη έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αφού θεωρείται αυτή τη στιγμή ο πλεονάζων. 

Το ζήτημα είναι βέβαια ότι κάτι τέτοιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ένα 48ωρο πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Ελάχιστες είναι αυτές που έχουν περιθώριο ως τα μέσα Σεπτεμβρίου (Ελλάδα, Κύπρος για παράδειγμα) και είναι αμφίβολο αν ο 32χρονος Γερμανός θα μπορέσει να βρει κάτι αξιόλογο. Ήδη πάντως οι εκπρόσωποί του έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση και το επόμενο δεκαήμερο θα μας δείξει αν ο Ρουπ, λύσει το συμβόλαιό του ή αν θα παραμείνει στο ρόστερ.