Άρης: Ανακοινώθηκε και έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Μάντζιος

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Άρης: Ανακοινώθηκε και έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Μάντζιος

Αλέξης Σαββόπουλος 20:30 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 29.08.2023

«Τραβάμε μια γραμμή και πάμε να αλλάξουμε την κατάσταση» είπε στους παίκτες. «Φέραμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή» είπε στην παρουσίασή του ο Γκουγκουλιάς.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία της με τον Άκη Μάντζιο ως το τέλος της σεζόν και αμέσως μετά ο Έλληνας τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση, αφού πρώτα τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Στην πρώτη του ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: «Έχω δει όλα τα παιχνίδια του Άρη φέτος κι αυτό που θέλω να πω είναι ότι αδικήσατε τους εαυτούς σας και τον Άρη. Τραβάμε γραμμή όμως. Ό, τι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει.

Από σήμερα θέλω να σηκώστε κεφάλι και να δουλέψετε στο 100% για να αλλάξουμε την κατάσταση. Εγώ πιστεύω στην ομάδα για αυτό είμαι εδώ. Θέλει καρδιά και ψυχή. Χρειάζεται αντίδραση εδώ και τώρα και την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτελέσματα από τη νίκη.»

Λίγο νωρίτερα ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς καλωσόρισε με πολύ θερμά λόγια τον Άκη Μάντζιο τον οποίο παρουσίασε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας λέγοντας: «Φέραμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή που ξέρει την ομάδα γατί ήταν και παίκτης της ομάδας μας, Πριν 1.5 χρόνο ήταν προπονητής μας και μαζί του ο Άρης τερμάτισε δυο φορές στην 3η θέση.

Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Ήταν απαράδεκτη η εικόνα στην Λαμία ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος μαζί μας και έχει δίκιο. Είναι υποχρέωση μας να τον ζεστάνουμε ξανά και η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή. Η νίκη είναι μονόδρομος».