Επίσημη η επιστροφή του Μάντζιου στον Άρη

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Επίσημη η επιστροφή του Μάντζιου στον Άρη

Sportal newsroom 17:44 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 29.08.2023

Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία, μετά την παραίτηση του Τόλη Τερζή.

Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία μετά την παραίτηση του Τόλη Τερζή. Ο Έλληνας προπονητής είχε κάτσει στον πάγκο των «κίτρινων» πριν από ενάμιση χρόνο, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε τον Αστέρα Τρίπολης

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο ήττες, από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 3-2 και τη δεύτερη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τη Λαμία με 1-0 εκτός έδρας. Αυτά τα δύο αποτελέσματα έφεραν την παραίτηση του Τόλη Τερζή.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης: 

Ο Απόστολος Μάντζιος, που επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μετά από 1,5 χρόνο περίπου, συμφώνησε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σε λίγη ώρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Καθήκοντα γυμναστή αναλαμβάνει ο Σωτήρης Βίνο, ενώ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων επιστρέφει ο Γιάννης Πλαβούκος.

Ο συνωστισμός στο «8» και η λειψανδρία στο «6»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:40 - 29.08.2023

Ο συνωστισμός στο «8» και η λειψανδρία στο «6»

Η απόκτηση του Ρουμπέν Πάρντο... φορτώνει ακόμη περισσότερο τη μεσαία γραμμή προκαλώντας πονοκέφαλο στη διαχείριση των υπεράριθμων παικτών για τη θέση «8» την ίδια στιγμή που υστερεί στη θέση του αμυντικού μέσου.

Αναμονή για Σουλεϊμάνοφ - Παραμένει στη Ρωσία ο παίκτης 

Ο Άρης εδώ και λίγες μέρες έχει συμφωνήσει με τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, αλλά και την Κράσνονταρ για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Ωστόσο φαίνεται ότι η μετακίνηση του παίκτη στη Θεσσαλονίκη δεν είναι σίγουρη, αφού ο παίκτης βρίσκεται ακόμα στη Ρωσία και συνεχίζει τις προπονήσεις.