Ζ. Ζίβκοβιτς: «Πρόκριση στην κολασμένη Τούμπα!»

Ζίβκο Ζίβκοβιτς

i

©intime

Ζ. Ζίβκοβιτς: «Πρόκριση στην κολασμένη Τούμπα!»

Μάνος Τσαλγατίδης 22:02 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 11.08.2023

Ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τους αγώνες του Δικεφάλου με την Χάιντουκ και όχι μόνο.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ρεβάνς του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ την Πέμπτη 17/8 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο κίπερ των «ασπρόμαυρων» σημείωσε πως πιστεύει ακράδαντα στην πρόκριση του Δικεφάλου επί των Κροατών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε πολλές ελπίδες στη ρεβάνς και πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο γεμάτο γήπεδο μας, σε μια κολασμένη ατμόσφαιρα. Είναι πάντα εκπληκτική η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Πιστεύουμε ακράδαντα πως με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να προκριθούμε στα Play Off του Conference League»

Επίσης, ο πορτιέρε του Δικεφάλου αναφέρθηκε στο πανό κατά της Σερβίας που σηκώθηκε από τους οπαδούς της Χάιντουκ, στη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ, αλλά και στην υποδοχή της κροατικής ομάδας από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Για το πανό στο γήπεδο της Χάιντουκ που είχε αναφορά στην τελευταία μάχη ανάμεσα σε Κροάτες και Σέρβους το 1995:

«Είδα το πανό και μπορώ να πω ότι δεν ήταν ευχάριστο εκείνη τη στιγμή. Ήμουν παιδί όταν συνέβαιναν όλα αυτά μεταξύ των δύο χωρών, αλλά αυτό δεν μειώνει τίποτα.

Ο εκφωνητής στο γήπεδο προειδοποίησε αμέσως τους φιλάθλους να το αφήσουν και να μην πετάξουν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και ήταν καλοί οικοδεσπότες, εκτός από το να τραγούδησαν μερικά τραγούδια αφιερωμένα στην Παρτίζαν, γιατί είναι γνωστό ότι η Παρτίζαν και ο ΠΑΟΚ είναι αδερφοί σύλλογοι, ότι έχουν τους ίδιους οπαδούς, πολύ μεγάλο λαό και μεγάλη αλληλοϋποστήριξη».

Για το φόνο του φιλάθλου της ΑΕΚ στην Αθήνα:

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να μιμούνται τα πρωταθλήματα όπου οι ποδοσφαιρόφιλοι έρχονται στα γήπεδα μαζικά, με παιδιά, μωρά… Έχω επίγνωση του τι συνέβη και καταδικάζω κάθε είδους βία. Δεν είχαμε δυσάρεστες καταστάσεις στο Σπλιτ.

Δεν μπορώ βέβαια να πω ότι μας υποδέχτηκαν αδελφικά, αλλά ήταν όπως κάθε άλλη επίσκεψη σε αντίπαλη έδρα.

Πρέπει να πω ότι αφαίρεσαν αμέσως αυτό το πανό μετά την προειδοποίηση. Στο δεύτερο παιχνίδι μας στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα και δεν θα είναι ευχάριστο για την ομάδα από την Χάιντουκ».