Ο Λαουτάρο «ξελάσπωσε» την Ίντερ στο Ζάλτσμπουργκ και την έστειλε στους «16» του Champions League

Ο Λαουτάρο «ξελάσπωσε» την Ίντερ στο Ζάλτσμπουργκ και την έστειλε στους «16» του Champions League

Δημήτρης Χούπης 23:55 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 08.11.2023

Η Ίντερ πέρασε νικηφόρα από την Αυστρία, επικρατώντας της Ζάλτσμπουργκ με 1-0 και με αυτή τη νίκη προκρίθηκε στους «16 του Champions League.

Η Ίντερ πέρασε με δυσκολία από την Αυστρία, αφού επικράτησε της Ζάλτσμπουργκ με 1-0 και «κλείδωσε» κάπως έτσι την πρόκριση για τη φάση των «16» του Champions League

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά ο αυστριακός σύλλογος είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της. Στο 36ο λεπτό οι «νερατζούρι» έχασαν μια σπουδαία φάση με τον Μπαστόνι, ο οποίος έκανε μια κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. 

Εφτά λεπτά μετά η ιταλική ομάδα έχασε ακόμα μία ευκαιρία με τον Φρατέζι, ο οποίος με ένα σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ ανέβασε την πίεσή της και έχασε σημαντικές φάσεις για να ανοίξει το σκορ. Ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Σλάγκερ το απέκρουσε και μετά ο Νταμιάν έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα. Στη συνέχεια ο η Ζάλτσμπουργκ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Ντέντιτς, ο οποίος έκανε ένα χαμηλό συρτό σουτ, αλλά ο Σόμερ μπλόκαρε με ευκολία.

Τελικά όμως οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ στο 86' χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες. Με αυτή τη νίκη η ιταλική ομάδα πήρε την πρόκριση στους «16» και παράλληλα εξασφάλισε το εισιτήριο για τη Σοσιεδάδ για την επόμενη φάση. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ