Η μεταγραφή του Ζίγιες στην Παρί απέτυχε γιατί η Τσέλσι έστειλε λάθος έγγραφα τρεις φορές

Χακίμ Ζίγιες

i

Χακίμ Ζίγιες/©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images/Ideal Images

Η μεταγραφή του Ζίγιες στην Παρί απέτυχε γιατί η Τσέλσι έστειλε λάθος έγγραφα τρεις φορές

Κώστας Τόπας 10:29 - 01.02.2023

Η μετακίνηση του Χακίμ Ζίγιες στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ολοκληρώθηκε την ημέρα της μεταγραφικής προθεσμίας, καθώς η Τσέλσι φέρεται να έστειλε λάθος έγγραφα τρεις φορές!

Η Τσέλσι έμοιαζε σαν να ήταν έτοιμη να αφήσει τον Μαροκινό εξτρέμ να αποχωρήσει την τελευταία μέρα του μεταγραφικού παραθύρου, με τη μορφή δανεισμού στην Παρί Σεν Ζερμέν με τις δύο ομάδες να έρχονται σε συμφωνία λίγο πριν το «κλείσιμο» του μεταγραφικού παραθύρου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς η υπόθεση «ναυάγησε», αφού η απαραίτητη διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Οι «μπλε» καθυστέρησαν να στείλουν τα απαραίτητα έγγραφα εντός χρόνου, με αποτέλεσμα οι γαλλικές αρχές να μην μπορούν να εγκρίνουν τη μεταγραφή. Πολλές αναφορές από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Τσέλσι έστειλε τα λανθασμένα έγγραφα τρεις φορές στην γαλλική ομάδα σε τρεις περιπτώσεις, καθυστερώντας τη συμφωνία.

Όταν τα απαραίτητα έγγραφα έφτασαν στο Παρίσι, ο ειδικός στις μεταγραφές Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τόνισε ότι ήταν πολύ αργά και πως η προθεσμία έληξε χωρίς να εγγραφεί και να επικυρωθεί το συμβόλαιο του παίκτη. Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ιταλός ρεπόρτερ έγραψε στο Twitter λέγοντας ότι η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε και ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να υποβάλει έφεση στη γαλλική κυβέρνηση ποδοσφαίρου LFP (Ligue de Football Professionnel).