Περνάει ιατρικά και υπογράφει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζίγιες
i

Χακίμι και Ζιγιές / © Intime

Περνάει ιατρικά και υπογράφει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζίγιες

Sportal newsroom 18:36 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 31.01.2023

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την μετακίνηση του Ζίγιες στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Χακίμ Ζίγιες αναμένεται και τυπικά να αποτελέσει ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν. Γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην ομώνυμη πόλη, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Προς παραμονή στην Ίντερ ο Σκρίνιαρ, προς παραμονή και ο Μαυροπάνος στη Στουτγκάρδη
SERIE A

13:22 - 31.01.2023

Προς παραμονή στην Ίντερ ο Σκρίνιαρ, προς παραμονή και ο Μαυροπάνος στη Στουτγκάρδη

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος δεν θα γίνει τελικά κάτοικος Μιλάνου, μιας και η μετακίνηση του Μίλαν Σκρίνιαρ στην Παρί Σεν Ζερμέν «στράβωσε» κι έτσι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην Στουτγκάρδη.

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως ο παίκτης έχει ταξιδέψει ήδη στη χώρα, Τσέλσι και «πρωτευουσιάνοι» δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ωστόσο όπως μεταδίδουν τα ρεπορτάζ αυτό είναι θέμα χρόνου. Με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες (31/1) δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις. 

Επιπλέον, ο Ζίγιες έχει αρχίσει ήδη να επικοινωνεί με τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Μέσι, καθώς και με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Μαρόκου, Χακίμι, προκειμένου να αρχίσει να αποκτήσει οικειότητα με τη νέα του ομάδα. 

Ο Ζίγιες έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι έως το καλοκαίρι του 2025, έχοντας μετακομίσει στους «μπλε» του Λονδίνου πριν 2.5 χρόνια μετρώντας έκτοτε 98 εμφανίσεις με 14 γκολ και 11 ασίστ.