Ζινκερνάγκελ: «Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ, δεν ξέρω τίποτα για το μέλλον μου»

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

i

©intime

Ζινκερνάγκελ: «Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ, δεν ξέρω τίποτα για το μέλλον μου»

Sportal newsroom 13:57 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 31.03.2023

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μίλησε σε μία εφημερίδα για τη θητεία του στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά και για το μέλλον του.

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ αγωνίζεται ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης από τον Ολυμπιακό. Ο Δανός μέσος είχε αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι του 2022 αλλά δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας. Στη μικρή θητεία του στον Πειραιά κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές σε εφτά εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και στα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Στο Βέλγιο όμως έχει αναγεννηθεί κάνοντας καλές εμφανίσεις. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι σε 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει εφτά γκολ και δύο ασίστ. Η καλή του παρουσία μάλιστα στην ομάδα της Λιέγης έκανε τη Τζένοα να ενδιαφερθεί γι' αυτόν. Λέγεται ότι σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα ανέβει στην Serie A θα κάνει κίνηση για τον Δανό, με τα χρήματα που θα δοθούν για εκείνον να είναι γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Πάντως στη Τζένοα είναι αρκετά αισιόδοξοι ότι μπορούν να αποκτήσουν τον 28χρονο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2024. 

Σε δηλώσεις του λοιπόν στην εφημερίδα «La Derniere Heure» ο Δανός ανέφερε μεταξύ άλλων στη Σταντάρ νιώθει σαν το σπίτι του, ότι οι άνθρωποι εκεί τον εκτιμούν, ενώ όσον αφορά το μέλλον του σχολίασε ότι δεν γνωρίζει τίποτα. 

«Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ. Με εκτιμούν και νιώθω ότι οι άνθρωποι θέλουν να μείνω, αλλά προς το παρών δεν μιλάω με κανέναν. Μπορεί οι ομάδες να κάνουν συζητήσεις μεταξύ τους, αλλά δεν ξέρω κάτι. Αυτή τη στιγμή θα προτιμούσα να μην ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δανός στην εφημερίδα «La Derniere Heure».