«Ο Χάμες θα μείνει στον Ολυμπιακό, ενεργοποιήθηκε η οψιόν του»

Χάμες Ροντρίγκες

i

©intime

«Ο Χάμες θα μείνει στον Ολυμπιακό, ενεργοποιήθηκε η οψιόν του»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:02 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 30.03.2023

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Tuttomercato», ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν του Χάμες Ροντρίγκες, με σκοπό να παραμείνει στην Ελλάδα για ακόμη μία σεζόν.

Ο Ολυμπιακός κι ο Χάμες Ροντρίγκες θα πορευτούν για ακόμη μία σεζόν μαζί, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της γνωστής ιστοσελίδας «Tuttomercato», αναφέρει ότι στο «λιμάνι» πήραν την απόφαση να κρατήσουν τον Κολομβιανό σταρ και για την επόμενη σεζόν. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από τους «ερυθρόλευκους», τόσο ο Μίτσελ όσο και η διοίκηση εμφανίζονται ευχαριστημένοι από τον Κολομβιανό και είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν του συμβολαίου του και να τον κρατήσουν ένα ακόμη χρόνο στο «λιμάνι». Τις τελευταίες μέρες, διάφορα δημοσιεύματα από την Τουρκία ανέφεραν ότι η Μπεσίκτας έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον 31χρονο Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο στον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της σεζόν. 

Ο Χάμες, ήρθε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο ως ελεύθερος από την Αλ-Ραγιάν, έχει αγωνιστεί 22 φορές με την φανέλα των «ερυθρολεύκων» κι έχει σκοράρει πέντε γκολ, ενώ έχει μοιράσει κι έξι ασίστ σε 1.474 αγωνιστικά λεπτά.

«Ο Χάμες παραμένει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός ενεργοποιεί την οψιόν του για ανανέωση. Με πέντε γκολ και έξι ασίστ σε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται ότι έχει αναγεννηθεί στον Ολυμπιακό και τον οδηγεί στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου και τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ», έγραφε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.