Απίθανο ψαλιδάκι από τον Σάντος Μπορέ στο φιλικό μεταξύ της Ιαπωνίας και της Κολομβίας (vid)

Το ψαλιδάκι του Μπορέ

Απίθανο ψαλιδάκι από τον Σάντος Μπορέ στο φιλικό μεταξύ της Ιαπωνίας και της Κολομβίας (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:44 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 28.03.2023

Ο Σάντος Μπορέ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με ψαλιδάκι στο 61ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στην Κολομβία στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ιαπωνία (1-2).

Η γνωστή φράση «στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» δεν είναι τυχαία κι ο Ράφαελ Σάντος Μπορέ ήρθε για να μας το αποδείξει. Ο 27χρονος επιθετικός της Κολομβίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα απίθανο ψαλιδάκι στο 61ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (1-2) στο φιλικό απέναντι στην Ιαπωνία.

 Ο στράικερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε το ριμπάουντ έπειτα από την επέμβαση του τερματοφύλακα και με ένα απίστευτο ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας έτσι ίσως το καλύτερο γκολ που είδαμε αυτό το πενταήμερο, στις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων.  

Τη φετινή σεζόν, ο Ράφαελ Μπορέ έχει πραγματοποιήσει 36 συμμετοχές με τη φανέλα της Άιντραχτ, με απολογισμό τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε εκτός αποστολής από το συγκεκριμένο φιλικό, διότι αποχώρησε κουτσαίνοντας από την τελευταία προπόνηση της Εθνικής Κολομβίας.