Ο Ζίβκοβιτς αφιέρωσε το γκολ στη γιαγιά του που έφυγε από τη ζωή (pic)

Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Ο Ζίβκοβιτς αφιέρωσε το γκολ στη γιαγιά του που έφυγε από τη ζωή (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:03 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 18.01.2024

Το ξεχωριστό γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό και η αφιέρωση στη γιαγιά του που άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στις Σέρρες, πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό (0-4) και «αγκάλιασε» την πρόκριση για τα ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Σερραίους και με σκόρερ τους Νάσμπεργκ, Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο και Ζίβκοβιτς πανηγύρισε ακόμηα μία «τεσσάρα».

Ένα από τα ξεχωριστά highlights της αναμέτρησης ήταν δίχως αμφιβολία η «ζωγραφιά» του Σέρβου εξτρέμ. Μάλιστα, αυτό το γκολ για τον ίδιο αποτέλεσε ξεχωριστό και σίγουρα δεν θα το ξεχάσει ποτέ, καθώς όπως ενημέρωσε μέσα από το Instagram ήταν αφιερωμένο στη γιαγιά του, η οποία έφυγε από τη ζωή.

«Αυτό το γκολ ήταν για σένα. Αναπαύσου εν ειρήνη γιαγιά. 27.04.1948 - 17.01.2024», έγραψε χαρακτηριστικά ο «Ζίλε».

Λουτσέσκου για την αποχώρηση Λύρατζη: «Τι να σχολιάσω; - Ήθελε να πάει να παίξει»

Όπως έγινε γνωστό, στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λευτέρης Λύρατζης. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται ο Έλληνας μπακ να ταξιδέψει στην Αρκαδία, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η μετακίνησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίλαν Ράσταβατς είναι αυτός που έχει τον Έλληνα μπακ σε τεράστια εκτίμηση κι έτσι η επιμονή του προπονητή και του συλλόγου έπιασαν... τόπο. Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, στη συνέντευξη Τύπου μετά το Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου ρωτήθηκε και κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι:

«Το αποτέλεσμα. Γιατί μας επιτρέπει να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα προς τον στόχο μας, που είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Το δεύτερο ήταν πως οι παίκτες έδειξαν υπευθυνότητα, σοβαρότητα και το σωστό κίνητρο, παρά το ότι ο Πανσερραϊκός έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα. Όταν είσαι συγκεντρωμένος, ταπεινός και υπεύθυνος, αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζεις τα παιχνίδια, όπως προσεγγίσαμε το σημερινό».

Για τον Λύρατζη:

«Τι να σχολιάσω; Ήθελε να πάει να παίξει, είχε αυτή τη δυνατότητα, προσωπικά θα προτιμούσα να έμενε εδώ».