Συγκίνησε ο Ζίβκοβιτς: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Νάσο και στον Θάνο που δεν είναι πια κοντά μας»

Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Συγκίνησε ο Ζίβκοβιτς: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Νάσο και στον Θάνο που δεν είναι πια κοντά μας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:34 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 04.02.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζίβκοβιτς μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στο Περιστέρι, μέτρησε δύο δοκάρια, ένα ακυρωμένο γκολ και στο τέλος βρήκε τη λύση! 

Με σκόρερ τους Σβαμπ και Κωνσταντέλια, ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (0-2), στο ματς για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στην κάμερα της Nova κι αφιέρωσε το αποτέλεσμα στον Νάσο Κωνσταντίνου, αλλά και τον μικρό Θάνο, τον αθλητή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Νάσο και στον Θάνο που δεν είναι πια κοντά μας. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα, ότι δεν τα παρατάμε ποτέ, παίζουμε μέχρι το τέλος. Πήραμε ένα σημαντικό, αλλά πολύ δύσκολο τρίποντο και φυσικά είμαστε χαρούμενοι. Θα μπορούσαμε να μπούμε πιο επιθετικοί στο παιχνίδι, αλλά ήταν ένα δύσκολο, σκληρό παιχνίδι. Σκοράραμε στο πρώτο μέρος, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. 

Είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, να γίνουμε πιο επιθετικοί, όπως και κάναμε για να φτάσουμε στη νίκη. Ήμασταν αρκετά παραγωγικοί σήμερα, φτάναμε κοντά στην εστία, αλλά ίσως έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Δεν έχασα τη σιγουριά μου ότι δε θα καταφέρουμε να πετύχουμε γκολ και αυτό έγινε. Έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές την ΑΕΚ, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. 

Έχουμε μια βδομάδα για να προετοιμαστούμε σκληρά και να παλέψουμε για τη νίκη. Εννοείται ότι θα αλλάξουμε πράγματα σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τι. Δεν υπάρχει ένας MVP σήμερα. Πολλοί παίκτες ξεχώρισαν».