«Πρόταση-μαμούθ για Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ από Κράσνονταρ – Πρόβλημα ο πατέρας του παίκτη»

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

© Intime

«Πρόταση-μαμούθ για Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ από Κράσνονταρ – Πρόβλημα ο πατέρας του παίκτη»

Δημήτρης Χούπης 20:23 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 03.02.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Σερβία, ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί τεράστια πρόταση από την Κράσνονταρ για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ωστόσο στη μεταγραφή προκαλεί πρόβλημα ο παίκτης του παίκτη.

Πρόταση «μαμούθ» δέχτηκε ο ΠΑΟΚ από τη Ρωσία σύμφωνα με τους Σέρβους. Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει το Sportal της Σερβίας η Κράσνονταρ έχει δείξει για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, κάνοντας και ένα το παραπάνω, αφού κατέθεσε πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Πιο αναλυτικά η ομάδα από τη Ρωσία έχει κάνει προσφορά εφτά εκατομμυρίων ευρώ στον «δικέφαλο», αλλά στη μεταγραφή προκαλεί πρόβλημα ο πατέρας του παίκτη. Συγκεκριμένα ζητάει άλλα τρία εκατομμύρια ευρώ μόνο γι' αυτόν, αφού είναι και ο ατζέντης του. 

Η πρόταση αυτή δεν άρεσε αυτή στην Κράσνονταρ, η οποία έκανε ακόμα μία πρόταση 7.500.000 ευρώ, από τα οποία τα έξι εκατομμύρια ευρώ θα πάνε στον ΠΑΟΚ και το 1.500.000 ευρώ θα πάει στον πατέρα του. Ο Ζίβκοβιτς το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ δηλώνει άγνοια για την υπόθεση αυτή. 

Ο πατέρας του Σέρβου υπενθυμίζεται ότι, όταν ο Ζίβκοβιτς θα υπέγραφε νέο συμβόλαιο με την Παρτίζαν, συμφώνησε με την Μπενφίκα χωρίς να ενημερώσει την ομάδα του Βελιγραδίου. 

Αντιπροσωπεία της Super League στον εισαγγελέα για τα χειραγωγημένα ματς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:56 - 02.02.2024

Αντιπροσωπεία της Super League στον εισαγγελέα για τα χειραγωγημένα ματς

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο, την αναπληρωματικό πρόεδρο της Super League και εκπροσώπους των ΠΑΕ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και το νομικό σύμβουλο της διοργανώτριας αρχής, επισκέφθηκε σήμερα τον αρμόδιο εισαγγελέα, σε σχέση με το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων.

Ο 27χρονος τη φετινή σεζόν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει 21 συμμετοχές, 13 γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ είναι εντός σε όλες τις διοργανώσεις που έχει με τον ΠΑΟΚ