Το μήνυμα του Τάισον: «Ελπίζω να μείνω για πολλά χρόνια ακόμη, πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ»

Τάισον

i

© Intime

Το μήνυμα του Τάισον: «Ελπίζω να μείνω για πολλά χρόνια ακόμη, πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:27 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 02.02.2024

Ο Τάισον θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επισημοποίηση της συμφωνίας για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάισον μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο του Βορρά τον περασμένο Γενάρη, με τον ίδιο να αποτελεί στον ένα χρόνο που βρίσκεται στον σύλλογο έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας, καταγράφοντας έξι γκολ και 14 ασίστ σε 50 παιχνίδια με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Τάισον θέλησε να στείλει το δικό μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δήλωσε ευτυχισμένος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Δικέφαλο, ενώ τόνισε πως θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη παίκτης της ομάδας. 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και θα μείνω μαζί σας για ακόμη μια χρόνια. Ελπίζω να μείνω μαζί σας για πολλά χρόνια ακόμη. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε. Να είστε καλά. Φιλιά! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!», έγραψε ο Τάισον μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή: