Η ηγετική ομιλία του Ζίβκοβιτς στα αποδυτήρια: «Πάμε έξω, παίρνουμε τους τρεις πόντους και επιστρέφουμε» (vid)

ΠΑΟΚ

i

PRtScr

Η ηγετική ομιλία του Ζίβκοβιτς στα αποδυτήρια: «Πάμε έξω, παίρνουμε τους τρεις πόντους και επιστρέφουμε» (vid)

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με μία ηγετική ομιλία στα αποδυτήρια, φρόντισε να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο χάρη στα γκολ του Στέφαν Σβαμπ (89΄) και Κωνσταντέλια (93΄) και παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 50 βαθμούς.

Πριν την σέντρα του αγώνα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος με ηγετική ομιλία του στα αποδυτήρια πριν τη σέντρα, τόνισε σε όλους πως έχουν μοχθήσει πολύ σκληρά και πρέπει να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς.

«Απόψε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη. Αλλά πρώτα πρέπει να τους πάρουμε γιατί τους αξίζουμε. Ξέρετε πόσο σκληρά δουλεύουμε μεταξύ ματς κάθε μέρα. Πόσο πιέζουμε τους εαυτούς μας στις προπονήσεις. Δεν τα παρατάμε. Δεν τα παρατάμε τόσο εύκολα κι απόψε θα τους δείξουμε πώς δουλεύουμε και πώς νικάμε. Πάμε έξω, παίρνουμε τους τρεις πόντους και επιστρέφουμε», ήταν τα λόγια του Σέρβου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.