Λύγισε ο σκληρός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε ζωντανή μετάδοση
i

Screenshot

Λύγισε ο σκληρός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε ζωντανή μετάδοση

Πάνος Μαλακτάρης • 13:47 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνομίλησε μέσω βιντεοκλήσης με έναν παλιό του γνώριμο ο οποίος παλεύει με τον καρκίνο, και ολοκληρώνοντας τα λόγια του δεν έκρυψε την έντονη συγκίνησή του

Ο λόγος για τον Τάις Σλέγκερς, έναν ολλανδό αθλητικό ρεπόρτερ ο οποίος έχει εργαστεί σε διάφορα μέσα στη χώρα του. Από το 2015 και εντεύθεν δε, βρίσκεται στη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της PSV Αϊντχόφεν. Τα τελευταία χρόνια δίνει μια πολύ σκληρή μάχη, αυτή με τον καρκίνο. 

Από τον Χάκπο στον Μαντουεκέ: Η ομάδα-θαύμα που έχει βγάλει πάνω από 600 εκατ. ευρώ από μεταγραφές! (vids)
REST OF THE WORLD

10:56 - 21.01.2023

Από τον Χάκπο στον Μαντουεκέ: Η ομάδα-θαύμα που έχει βγάλει πάνω από 600 εκατ. ευρώ από μεταγραφές! (vids)

Από το 2000 μέχρι σήμερα τα ταμεία της Αϊντχόφεν έχουν πάρει «φωτιά» καθώς από τις πωλήσεις παικτών, οι Ολλανδοί «γίγαντες» έχουν καρπωθεί με 600 εκατομμύρια ευρώ!

Έχει περάσει πολύ δύσκολες και έντονες μεταπτώσεις, μιας και η μεταμόσχευση αιμοποιητικών βλαστικών κυττάρων στην οποία είχε αρχικά υποβληθεί και είχε πάει πολύ καλά, έδωσε τη θέση της στην ανησυχία. Διότι ο οργανισμός του δεν έχει τελικά δεχτεί καλά το μόσχευμα και θα πρέπει να υποβληθεί σε νέες θεραπείες. Όντας λοιπόν καλεσμένος σε μια τηλεοπτική εκπομπή, δέχτηκε μια παρέμβαση που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. 

Δεν ήταν άλλος από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μέσα σε κάτι παραπάνω από μόλις ένα λεπτό, κατάφερε να μας δώσει όλη την εικόνα της σχέσης του με τον Τάις, αλλά και να μας κάνει να συγκινηθούμε κι εμείς με τη σειρά μας. «Θυμάσαι την πρώτη φορά που συναντηθήκατε;» τον ρωτά η δημοσιογράφος. Με τον Ζλάταν να απαντά: «Αν θυμάμαι; Πάντα θυμάμαι»

Ενώ συνέχισε: «Ήταν ο μόνος φίλος που είχα στην Ολλανδία (σ.σ. στα χρόνια του στον Άγιαξ) όταν ήμουν νέος, μπερδεμένος και δεν είχα κανέναν δίπλα μου. Ήταν μια εποχή που οι δημοσιογράφοι δεν ήταν φίλοι μου. Απεναντίας, ήταν εχθροί μου. Αυτός όμως ήρθε σε επαφή μαζί μου, πήγαμε για φαγητό και έκτοτε γίναμε καλοί φίλοι. Παίζαμε τένις μαζί, με βοήθησε πολύ και μου έδωσε όλη τη στήριξη που χρειαζόμουν σε εκείνα τα πρώτα βήματα στην καριέρα μου»

«Τον αναφέρω και στο βιβλίο που έχω γράψει, του είμαι πολύ ευγνώμων για όλα και κρατάμε ακόμα επαφή. Από τότε είναι μέσα στην καρδιά μου και, Τάις, το μόνο που θέλω να πω είναι πως σε αγαπάω φίλε μου».  Σε εκείνο το σημείο και οι δύο δάκρυσαν, με την παρουσιάστρια να επεμβαίνει λέγοντας πως είναι προφανώς πολύ συγκινητικό και για τους δύο.