Παγκόσμια «βόμβα»: Ο Ζλάταν θα είναι ο πρόεδρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League (vid)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

PrtScr

Παγκόσμια «βόμβα»: Ο Ζλάταν θα είναι ο πρόεδρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League (vid)

Κώστας Τόπας 10:30 - 12.03.2024

Ο Σουηδός θρύλος του ποδοσφαίρου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα προεδρεύσει της πρώτης έκδοσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Kings League.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία του Kings League στο οποίο θα έχουμε έως και 32 ομάδες που θα συμμετέχουν. Τουλάχιστον 20 ομάδες θα συμμετάσχουν στο Kings League, με τις υπόλοιπες ομάδες να είναι από άλλες χώρες που θα γίνουν γνωστές τις επόμενες εβδομάδες.

Μάλιστα, γνωστές είναι ήδη δύο από τους 12 φιλοξενούμενους με δύο βραζιλιάνικες ομάδες. Μία από αυτές είναι η Φιούρια FC με πρόεδρους τους Νεϊμάρ και Φαλκάο και η άλλη είναι η G3X FC με πρόεδρο τον Βραζιλιάνο streamer Gaules. Μετά από αυτές τις ανακοινώσεις, λίγες μέρες αργότερα στο πρόγραμμα After Kings & Queens, ανακοινώθηκε ο πρόεδρος αυτής της διοργάνωσης.

Κι αυτός δεν είναι άλλος πέρα από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν, μεταξύ άλλων, αποσύρθηκε πέρυσι από την ενεργό δράση με τη φανέλα «ροσονέρι» μετά από περισσότερα από 20 χρόνια καριέρας. Ο Σουηδός υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της χώρας του, έχοντας κερδίσει συνολικά 32 τίτλους σε επίπεδο συλλόγων με περισσότερα από 500 γκολ.

Ένα χρόνο αφότου αποχαιρέτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αντιμετωπίζει ένα νέο έργο με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ. Λόγω της μεγάλης απήχησης που έχει ο Σουηδός στα ΜΜΕ, ο άλλοτε στόπερ των «μπλαουγκράνα» δεν έχει διστάσει να τον υπολογίζει για αυτή την πρώτη διεθνή διοργάνωση της Kings League.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία του Kings League θα διεξαχθεί στο Μεξικό από τις 26 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου 2024. Απομένουν ακόμη αρκετοί μήνες και περισσότερα νέα θα συνεχίσουν να γίνονται γνωστά όσο πλησιάζει η ημερομηνία.