Ζορζέ: «Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό...»
i

©Photo by Pedro Loureiro/Eurasia Sport Images/Getty Images

Ζορζέ: «Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό...»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:45 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 20.08.2023

Το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να σκέφτονται στην Μπράγκα, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Αρτούρ Ζορζέ.

Λίγα 24ωρα απομένουν για την ευρωπαϊκή μάχη του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα, για τα play-offs του Champions League. Η πορτογαλική ομάδα τρεις μέρες πριν τον αγώνα με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε στο τέλος με 4-2 την Τσάβες για τη δεύτερη αγωνιστική της Liga Nos.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Αρτούρ Ζορζέ μίλησε για τη νίκη κόντρα στην Τσάβες, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Τετάρτης (23/8, 22:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό.    

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος προπονητής: 

Για τη νίκη επί της Τσάβες: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη σταθερότητα στην άμυνα. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι, γιατί επιθετικά η ομάδα έχει ήδη έναν καλό απολογισμό βάσει του επιπέδου που παράγουμε φάσεις». 

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό και τα πλέι-οφ του Champions League. Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League αποτελεί τον άμεσο στόχο μας. Αντίθετα, το πρωτάθλημα είναι μακροπρόθεσμος στόχος αλλά θα θέλαμε ασφαλώς να το κατακτήσουμε για να μεγαλώσουμε ως ομάδα. Τώρα θα παλέψουμε για έναν τεράστιο στόχο που δεν είναι άλλος από το να μπούμε στους ομίλους της διοργάνωσης».