Όλα τα ευρωπαϊκά γκολ των ελληνικών ομάδων στις καθυστερήσεις (vids)

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

©intime

Όλα τα ευρωπαϊκά γκολ των ελληνικών ομάδων στις καθυστερήσεις (vids)

Δημήτρης Χούπης 09:34 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 20.08.2023

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ένα τέρμα το οποίοι ήρθε και προστέθηκε σε αυτά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Τέσσερις ελληνικές ομάδες προκρίθηκαν στα playoffs ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τρεις από αυτές πήραν την πρόκριση με γκολ στις καθυστερήσεις! 

Η ΑΕΚ στο σημερινό (19/8) παιχνίδι ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά το γκολ του Αραούχο στο 90+2΄ και του Βίντα στο 90+10' έκαναν το 2-2 και έδωσαν στην Ένωση το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Ωστόσο και στο πρώτο ματς η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πήρε τη νίκη στην Κροατία επί της Ντιναμό χάρη στο γκολ του Γαλανόπουλου στο 90'. 

Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός πήρε επίσης μια επική πρόκριση επί της Μαρσέιγ στη Μασσαλία. Αν και βρέθηκε πίσω με 0-2 χάρη στα δύο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, ο Φώτης Ιωαννίδης με πέναλτι στο 90+9' έστειλε το ματς στην παράταση. Τελικά οι «πράσινοι» πέρασαν μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, κερδίζοντας 5-3. 

Τέλος ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (17/8) κι αυτός με γκολ στις καθυστερήσεις πέρασε στα playoffs του Europa Leaugue επί της Γκενκ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πίσω με 0-1 και το παιχνίδι πήγαινε προς την παράταση. Αλλά το γκολ του Αλεξανδρόπουλου στο 90+6' έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ