Το πλάνο της βραδιάς: Ο Αλμέιδα σηκώνει στα ουράνια τη φανέλα του Μιχάλη (vids)

Το πλάνο της βραδιάς: Ο Αλμέιδα σηκώνει στα ουράνια τη φανέλα του Μιχάλη (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 00:38 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 01:00 - 20.08.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το γκολ του Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 για την ΑΕΚ σήκωσε στα ουράνια τη φανέλα του Μιχάλη με τον αριθμό "21".

«Έσπασαν» καρδιές στην «Opap Arena». Μπορεί η ΑΕΚ να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μετά τα γκολ του Γιόσιπ Σουτάλο (45+1') και του Ρομπέρ Λιούμπιτσιτς (65') αλλά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Η «Ένωση» με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του ματς ισοφάρισε (2-2) και σε συνδυασμό με το «διπλό» στην Κροατία (1-2) πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα play offs του Champions League

Στο 90+2' ο Σέρχιο Αραούχο μείωσε σε 2-1 με ένα υπέροχο σουτ και στο 90+11' ο Ντομαγκόι Βίντα πήρε το ριμπάουντ μετά την απέκρουση του Λιβάκοβιτς στην εκτέλεση πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία κι έκανε το 2-2, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του. 

Ο Αλμέιδα φίλησε το χέρι του Αραούχο όταν πήγε να τον συγχαρεί (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

00:34 - 20.08.2023

Ο Αλμέιδα φίλησε το χέρι του Αραούχο όταν πήγε να τον συγχαρεί (vid)

Πριν αρχίσει να κάνει τις καθιερωμένες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Ματίας Αλμέιδα φίλησε το χέρι του Σέρχιο Αραούχο, προκειμένου να τον συγχαρεί.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του ματς πήρε τη φανέλα με το όνομα του Μιχάλη και τον αριθμό "21" και την σήκωσε στα ουράνια προσφέροντας το πλάνο της βραδιάς! Μάλιστα το Αργεντινό κόουτς που κρατούσε τη φανέλα τον σήκωσε ψηλά ο Νορντίν Άμραμπατ.