Στα αποδυτήρια η μητέρα του Μιχάλη: «Πήραμε δύναμη από εσάς», είπε ο Μάνταλος

Στα αποδυτήρια η μητέρα του Μιχάλη: «Πήραμε δύναμη από εσάς», είπε ο Μάνταλος

Sportal newsroom 00:37 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 01:01 - 20.08.2023

Συγκινητική στιγμή στα αποδυτήρια της ΑΕΚ με την παρουσία της μητέρας του Μιχάλη Κατσούρη και την ατάκα του Πέτρου Μάνταλου.

Η ΑΕΚ έζησε ένα συγκλονιστικό βράδυ απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ένα βράδυ που έως το 92' όλα έμοιαζαν χαμένα, αλλά εκεί ο Αραούχο έδωσε πνοή στην ομάδα του και λίγα λεπτά αργότερα ο Βίντα της χάρισε μια επική πρόκριση στα Play Offs του Champions League. Μια πρόκριση αφιερωμένη στον Μιχάλη Κατσούρη που έχασε τη ζωή του μερικές μέρες πριν.

Η μητέρα και ο αδερφός του Μιχάλη, μαζί με άλλους συγγενείς τους, βρέθηκαν στις εξέδρες της «Opap Arena» απόψε και είδαν από κοντά το παιχνίδι, όπως και όλες τις εκδηλώσεις προς τιμήν του δικού τους παιδιού. 

©Glomex

Μετά το τέλος του αγώνα η μητέρα του Μιχάλη μαζί με τον αδερφό του πήγαν στα αποδυτήρια της ομάδας προκειμένου να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστές για την πρόκριση. Κι εκείνοι συζήτησαν για λίγο μαζί τους, με τον Πέτρο Μάνταλο να λέει ότι πήραν δύναμη απ' την παρουσία τους. 

«Πήραμε δύναμη από εσάς. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν εδώ», είπε ο αρχηγός της Ένωσης στη μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη.

Το συγκινητικό μήνυμα της Original για τον Μιχάλη Κατσουρή

Το κλίμα στην «OPAP Arena» ήταν βαρύ, αλλά οι οπαδοί της Ένωσης δεν ξέχασαν τον Μιχάλη. 

Ο Αλμέιδα φίλησε το χέρι του Αραούχο όταν πήγε να τον συγχαρεί (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

00:34 - 20.08.2023

Ο Αλμέιδα φίλησε το χέρι του Αραούχο όταν πήγε να τον συγχαρεί (vid)

Πριν αρχίσει να κάνει τις καθιερωμένες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Ματίας Αλμέιδα φίλησε το χέρι του Σέρχιο Αραούχο, προκειμένου να τον συγχαρεί.

Θέλοντας λοιπόν να τιμήσουν τη μνήμη του 29χρονου, οι οπαδοί της Ένωσης είχαν κρεμάσει στην κερκίδα των οργανωμένων δύο πανό. Στο ένα ήταν το πρόσωπο του Μιχάλη Κατσούρη, ενώ στο άλλο ήταν γραμμένο ένα συγκινητικό μήνυμα για τον αδικοχαμένο φίλο της Ένωσης. 

«Μακάρι και οι άλλοι να σου έμοιαζαν», έγραφε συγκεκριμένα το πανό.