Ζόρζε: «Για να προκριθούμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Άρτουρ Ζόρζε

i

©Intime

Ζόρζε: «Για να προκριθούμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Κώστας Τσιακλής 20:51 - 28.08.2023

Ο προπονητής της Μπράγκα, Άρτουρ Ζόρζε, δήλωσε πως η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι.

Η Μπράγκα βρίσκεται στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι οι Πορτογάλοι είχαν επικρατήσει με 2-1. Ο προπονητής της Μπράγκα, Άρτουρ Ζόρζε, δήλωσε πως η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο Πίτσι.

Αρχικά ο Ζόρζε σχολίασε το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση: «Όπως είχα πει και στην Μπράγκα αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες για μας. Εμείς θα κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι με σεβασμό στον αντίπαλό μας. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Εμείς κοιτάμε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας θέλει πολύ την πρόκριση. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι».

Για τη μεταγραφή του Ζοάο Μουτίνιο ο προπονητής της Μπράγκα είπε το εξής: «Τον Zοάο τον φέραμε γιατί θεωρούμε ότι θα μεταδώσει θετική ενέργεια και πολλά στοιχεία από την εμπειρία του. Έχει πνεύμα νικητή και μπορεί να το μεταδώσει στους συμπαίκτες του».

Ακολούθως κλήθηκε να πει τι ανέφερε στους παίκτες του για το παιχνίδι. «Κατά την προετοιμασία τους μίλησα για τα δυνατά μας σημεία. Τους είπα ότι σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να κρατήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τα θετικά στοιχεία του πρώτου ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο Ζόρζε είπε πως δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι: «Δεν υπάρχει φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα και ένα καλό σύνολο. Αυτό με προβληματίζει. Θα κυνηγήσουμε το γκολ αύριο».

Πίτσι: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Ο Πίτσι μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και αρχικά μίλησε για το πως αισθάνονται οι Πορτογάλοι ενόψει του αγώνα: «Η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και είναι ήρεμη. Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και θα δώσουμε στον αγωνιστικό χώρο τις απαντήσεις που πρέπει».

Ακολούθως κλήθηκε να σχολιάσει και να αποκαλύψει τα αδύνατα σημεία του Παναθηναϊκού: «Τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου τα κρατάμε για μας. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και εμείς θέλουμε την πρόκριση. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός αγώνας και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε».

Γιοβάνοβιτς: «Είναι σαν να περιμέναμε στη γωνία τον Σπόραρ - Το ΟΑΚΑ αντανακλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού»
CHAMPIONS LEAGUE

19:07 - 28.08.2023

Γιοβάνοβιτς: «Είναι σαν να περιμέναμε στη γωνία τον Σπόραρ - Το ΟΑΚΑ αντανακλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού»

Με αρκετή αισιοδοξία, αλλά και επίγνωση της δυσκολίας της αναμέτρησης με την Μπράγκα για τη ρεβάνς των playoff του Europa League, εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη τύπου.

Τέλος αναφέρθηκε και στην πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα: «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός ότι μας έδειξε πόσα μπορεί να κάνει. Το έδειξε απέναντι στην Ντνίπρο και στην Μαρσέιγ. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο Παναθηναϊκός έχει και δυνατά και αδύνατα σημεία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόκριση».