Οπως στην Τσέλσι έτσι και στην Άρσεναλ, η μητέρα του Ζορζίνιο δάκρυσε ξανά μπροστά στη φανέλα του γιου της (vid)

Η μητέρα του Ζορζίνιο

i

Η μητέρα του Ζορζίνιο/PrtScr

Οπως στην Τσέλσι έτσι και στην Άρσεναλ, η μητέρα του Ζορζίνιο δάκρυσε ξανά μπροστά στη φανέλα του γιου της (vid)

Κώστας Τόπας 13:51 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 08.03.2023

Οπως όταν αγωνιζόταν με την Τσέλσι έτσι και τώρα στην Άρσεναλ, η μητέρα του Ζορζίνιο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αντίκρισε τη φανέλα του γιου της.

Ο 31χρονος μέσος μεγάλωσε με τους γονείς του στο Imbituba, ένα λιμάνι και μια παραθαλάσσια πόλη στη νότια πολιτεία Santa Catarina της Βραζιλίας. Καθημερινά, ο Ζορζίνιο προσπαθούσε να γίνεται όλο και καλύτερος έχοντας μία μπάλα στα πόδια του.

Ασύλληπτη Άρσεναλ πήρε τρίποντο με ανατροπή στο 90+8', πρώτη νίκη μετά από καιρό για την Τσέλσι
PREMIER LEAGUE

19:09 - 04.03.2023

Ασύλληπτη Άρσεναλ πήρε τρίποντο με ανατροπή στο 90+8', πρώτη νίκη μετά από καιρό για την Τσέλσι

Ένα απίθανο φινάλε περιλάμβανε η αναμέτρηση της Άρσεναλ, η οποία πήρε τη νίκη επί της Μπόρνμουθ στο 90+8'. Την ίδια ώρα η Τσέλσι νίκησε για πρώτη φορά μετά από εφτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη, η μητέρα του Μαρία Τερέζα Φρέιτας, περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της δουλεύοντας ως καθαρίστρια για να μπορέσει να βγάλει φαγητό στο τραπέζι και να αποταμιεύσει κάποια χρήματα, ώστε να αγοράσει στον γιο της τον εξοπλισμό που χρειαζόταν για να πετύχει στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, όποτε έβρισκε χρόνο, η μητέρα του Ζορζίνιο εξασκούνταν για ώρες με τον γιο της στις παραλίες της Βραζιλίας για να βελτιώσει τις τεχνικές του ικανότητες.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο «Nation», ο 31χρονος μέσος των «κανονιέρηδων» μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση τους. «Η μαμά μου είναι η μεγάλη μου έμπνευση. Έκανε τα πάντα για να διασφαλίσει ότι θα γίνω ο καλύτερος που μπορούσα. Πάντα προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο δυνατό για να εκπαιδεύσει εμένα και την αδερφή μου, να μας μάθει να είμαστε καλοί άνθρωποι στο μέλλον και να μην προσέχουμε μόνο τον εαυτό μας.

Της αρέσει απόλυτα το ποδόσφαιρο και πάντα μιλάμε γι’ αυτό. Είναι πάντα στο τηλέφωνο μαζί μου και μιλάει για το παιχνίδι, σχολιάζει τους αγώνες, για όλα όσα έχω κάνει. Όποτε μιλάμε, μου λέει τη γνώμη της για τις εμφανίσεις μου. Συνήθως με κρίνει όταν σκέφτεται κάτι που δεν έκανα πολύ καλά. Δεν παίρνω πολλά κομπλιμέντα από αυτήν, για να είμαι ειλικρινής! Είναι ένας σκληρός προπονητής για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ζορζίνιο έγινε μέλος της Άρσεναλ, αποχωρώντας από την Τσέλσι, μετά από μια συμφωνία αξίας περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ. Και από τότε, ο έμπειρος μέσος έχει βοηθήσει την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η μητέρα του Ζορζίνιο έκανε το ταξίδι από την Βραζιλία στο Βόρειο Λονδίνο για να επισκεφτεί τον γιο της και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της παρευρέθηκε στα αποδυτήρια της Άρσεναλ. Εκεί, αντίκρισε τη φανέλα του Ιταλού μέσου, και αφού την έπιασε ξέσπασε σε κλάματα

Τα ίδια συναισθήματα είχε και όταν είδε τη φανέλα του όσο αγωνιζόταν στην Τσέλσι. Το βέβαιο είναι μάνα είναι μόνο μία και η δική του είναι υπερήφανη... όσο δεν πάει!