«Βόμβα» με Μουρίνιο θέλει να... πυροδοτήσει η Φενέρμπαχτσε!

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©printscreen/yotube/skysports

«Βόμβα» με Μουρίνιο θέλει να... πυροδοτήσει η Φενέρμπαχτσε!

Sportal newsroom 20:05 - 13.03.2024

Δημοσίευμα «φωτιά» για τον Ζοσέ Μουρίνιο από την αγγλική «Sun», που όπως αναφέρει είναι πολύ πιθανό να καθίσει στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απολύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον πάγκο της Ρόμα, με τον διάσημο Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» τη φετινή σεζόν στη Serie A.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η Αλ Σαμπάμπ τού έκανε μεγάλη πρόταση, αλλά εκείνος απέρριψε το ενδεχόμενο να δουλέψει, προς το παρόν τουλάχιστον, στη Σαουδική Αραβία.

Ο «Special One» έχει επίσης ακουστεί για διάφορες ομάδες σε Γερμανία, Ισπανία και Αγγλία, αλλά τελικά είναι πολύ πιθανό να εργαστεί στην Τουρκία! Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun», τότε ο Μουρίνιο είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, η οποία του προσφέρει 30 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Πορτογάλος φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με τον διοικητικό ηγέτη της τουρκικής ομάδας, Αλί Κοτς και αναμένεται να του απαντήσει τις επόμενες ημέρες για το αν θα αποδεχθεί τελικά την πρόταση.

Ο Μουρίνιο το σκέφτεται: «Δεν θέλω να πάρω μια κακή απόφαση»

Στις 16 Ιανουαρίου και μετά από 138 αγώνες, ο Ζοσέ Μουρίνιο έπαψε να είναι προπονητής της Ρόμα. Αμέσως δημιουργήθηκαν φήμες για το μέλλον του ως προπονητής σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα, ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου είπε ότι γνώριζε ότι μια μέρα θα κατέληγε να προπονείται στην αραβική χώρα.

Σήμερα, ο «Special One» παραμένει χωρίς ομάδα και πρόσφατα μίλησε ξανά για το μέλλον του ως τεχνικός. Συγκεκριμένα, ο Μουρίνιο μίλησε κατά την παρουσία του στο F1 Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, στα μικρόφωνα του «Sky Sports».

Στη Ρόμα όλοι έχουν ξεχάσει ήδη τον Μουρίνιο και υμνούν τον «μεταμορφωτή» Ντε Ρόσι (vid)
SERIE A

13:59 - 08.03.2024

Στη Ρόμα όλοι έχουν ξεχάσει ήδη τον Μουρίνιο και υμνούν τον «μεταμορφωτή» Ντε Ρόσι (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί εδώ και μήνες παρελθόν από τη Ρόμα, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να έχει «μεταμορφώσει» τη Ρόμα, κάνοντας ξανά τους οπαδούς των «τζιαλορόσι» χαρούμενους

«Θέλω να προπονήσω, το ελπίζω. Η Ρόμα ήταν απίστευτη γιατί φτάσαμε σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς σε δύο χρόνια σε έναν σύλλογο που δεν το είχε καταφέρει ποτέ. Τώρα πρέπει να περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία. Θα ήθελα να δουλέψω αύριο αν ήταν δυνατόν, αλλά δεν θέλω να πάρω μια κακή απόφαση», είπε.