Ζουγλής: «Όνειρό μου η Εθνική Ελλάδας και να καταφέρω να παίξω στο Champions League»

Ζουγλής: «Όνειρό μου η Εθνική Ελλάδας και να καταφέρω να παίξω στο Champions League»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:40 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 31.01.2024

Ο Νίκος Ζουγλής μίλησε στο Metropolis για τα όνειρα που έχει με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας και στο Champions League.

Τα βλέμματα στη φετινή Stoiximan Super League έχει τραβήξει ο Νίκος Ζουγλής με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. 

Ο 20χρονος επιθετικός μίλησε στο Metropolis για τα όνειρα που έχει με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και την πορεία του πρωταθλήματος. Επίσης τόνισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας και στο Champions League. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον ίδιο και το ότι ακόμη δεν έχει βρει δίχτυα στη μεγάλη κατηγορία, αν και έχει δώσει δύο ασίστ: «Θα ήθελα να είχα κάποια γκολ, μου έχουν δημιουργηθεί πολλές ευκαιρίες. Αλλά πιστεύω πως για μια αρχή στη Super League είναι καλός αριθμός».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος ως Έλληνας, που υπάρχουν στις ομάδες περισσότεροι ξένοι: «Σίγουρα σαν Έλληνας, θα ήθελα να έχουμε παραπάνω εκπροσώπηση σε κάθε ομάδα. Όμως από ότι φαίνεται τα τελευταία δύο χρόνια όλο και περισσότεροι νεαροί Έλληνες παίρνουνε μέρος σε ομάδες της Super League, κάτι το οποίο είχαμε δούμε για πολλά χρόνια».

Για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα: «Επειδή είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα, δεν έχω μια καθαρή άποψη και πιστεύω πως τα play-offs θα κριθούν όλα. Όλες οι 'μεγάλες' ομάδες παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι στο καλύτερο φεγγάρι. Κάθε ομάδα από τις μεγάλες μπορούνε να αναλάβουν τα ηνία».

Για τα δικά του προσωπικά σχέδια: «Ονειρό μου είναι να παίξω στη Super League, σαν Έλληνας θέλω να παίξω και στην Εθνική ομάδα των ανδρών και το τελευταίο, που είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να καταφέρω να παίξω στο Champions League».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }