Ζουμπούλης: “Να τιμωρηθεί το παρακράτος του ελληνικού ποδοσφαίρου”
i

@arisfc

Ζουμπούλης: “Να τιμωρηθεί το παρακράτος του ελληνικού ποδοσφαίρου”

Αλέξης Σαββόπουλος 21:14 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 24.01.2024

Η ΠΑΕ Αρης καταδικάζει επίσημα την επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως μαφιόζικο χτύπημα μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας, Παντελή Ζουμπούλη.

Θέση επίσης ως ΠΑΕ Αρης πήρε μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας Παντελή Ζουμπούλη για την επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρης: Ενδεκάδα με Μάνου Γκαρθία βασικό κόντρα στη Νίκη Βόλου-Επιστροφή και για Κουέστα

Αρης: Ενδεκάδα με Μάνου Γκαρθία βασικό κόντρα στη Νίκη Βόλου-Επιστροφή και για Κουέστα

Ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Ισπανός ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός. Μπράμπετς, Μοντίγια, Ντουκουρέ και Σαβέριο επιστρέφουν στην 11άδα. Στον πάγκο ο Σουλεϊμάνοφ, βασικός ο Φετφατζίδης.

“Ως ΠΑΕ Αρης εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας στη σύντροφο του κυρίου Μάνταλου. Ζητούμε να βρεθούν γρήγορα οι ένοχοι. Είναι ξεκάθαρα μαφιόζικο χτύπημα, θα φοβούνται οι γυναίκες και τα παιδιά μας γήπεδο θα πρέπει η πολιτεία και οι αρχές να βρουν γρήγορα τους ένοχους. Αντί να περιμένουμε ότι θα εξαλειφτούν τα φαινόμενα της βίας δυστυχώς συνέβη αυτό το περιστατικό και είναι πολύ ανησυχητικό Η ΠΑΕ Αρης ζητά και απαιτεί να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθεί το παρακράτος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη”, δήλωσε ο Παντελής Ζουμπούλης μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου.