Τότεναμ: Στη λίστα της ο Ραμπιό
i

Ραμπιό / screenshot via Twitter

Τότεναμ: Στη λίστα της ο Ραμπιό

Sportal newsroom 13:58 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 23.12.2022

Επιλογές για το κέντρο «εξετάζει» η Τότεναμ, για την οποία η Times έγραψε, ότι έχει στη λίστα της τον μέσο της Γιουβέντους, Αντριέν Ραμπιό.

Την περίπτωση του Αντριέν Ραμπιό «εξετάζει» η Τότεναμ σύμφωνα με την Times. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τα «Σπιρούνια» έχουν στη λίστα τους τον Γάλλο μέσο τη Γιουβέντους, για τη θέση του κέντρου. Στόχος της αγγλικής ομάδας είναι να καταφέρει να τον αποκτήσει στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο. 

Αντίπαλός της Τότεναμ στη «μάχη» της απόκτησης του Γάλλου μέσου θα έχει και τη γειτόνισσα της, Άρσεναλ. Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι οι «κανονιέρηδες» θέλουν να αποκτήσουν τον Ραμπιό πριν λήξει το συμβόλαιό του. Η Γιουβέντους από τη μεριά της ζητάει γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να «ξεφορτωθεί» τον 26χρονο.

Ο 27χρονος είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γαλλία, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ σε έξι συμμετοχές. Δεν αγωνίστηκε μόνο στον ημιτελικό με το Μαρόκο, όπου είχε μείνει εκτός λόγω ίωσης. 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γάλλος συνδέεται με αγγλική ομάδα, καθώς το καλοκαίρι είχε ακουστεί έντονα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις όμως δεν του επέτρεψαν να πάρει τη πρώτη του μεταγραφή στο μεγάλο Νησί.

Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο ο 26χρονος είχε ταλαιπωρηθεί με τραυματισμό στο γαστροκνήμιο και ως αποτέλεσμα αυτού, είχε μείνει εκτός δράσης ένα μήνα. Παρόλα αυτά όμως ο τραυματισμός αυτός δεν τον εμπόδισε να δείξει το ταλέντο του στα γήπεδα του Κατάρ, όντας μάλιστα ένας εκ των κορυφαίων της Γαλλίας στο τουρνουά.