Οι διαφορετικοί λόγοι που δεν πήγαν στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ και ο Πάρντιου
i

Άλαν Πάρντιου / © Intime

Οι διαφορετικοί λόγοι που δεν πήγαν στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ και ο Πάρντιου

Sportal newsroom 23:25 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 25.01.2023
Μίτσελ και Άλαν Πάρντιου δεν παραβρέθηκαν στις καθιερωμένες συνεντεύξεις τύπου, όμως ο καθένας είχε τους δικούς του λόγους.

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακού, αφού επεισόδια μικρής έκτασης έλαβαν χώρα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Επομένως, ο Μίτσελ δεν είχε τη δυνατότητα να βρεθεί στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που επικρατούσε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άλαν Πάρντιου από την άλλη αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην αίθουσα τύπου. Τη θέση του πήρε ο συνεργάτης του, Τόλης Τερζής, ο οποίος ανέφερε:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην φάση του πέναλτι, αν σκοράραμε εκείνη την ώρα, και με τον Ολυμπιακό με κόκκινη θα ήταν αλλιώς το παιχνίδι. Είχαμε τον κόσμο μας και τον στεναχωρήσαμε. 

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι χάσαμε φάσεις, στο δεύτερο μέρος ήμασταν εξίσου κυρίαρχοι και δεν καταφέραμε δυστυχώς να σκοράρουμε. Αν έμπαινε το 1-0 θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Ο Γκρέι ένιωσε καλά και γι’ αυτό πήρε την μπάλα να εκτελέσει.

 Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Συγνώμη από τον κόσμο που τους στεναχωρήσαμε ξανά»