Μπαρτσελόνα: Αβέβαιο το μέλλον του Ραφίνια
i

Ραφίνια / ©print screen

Μπαρτσελόνα: Αβέβαιο το μέλλον του Ραφίνια

Sportal newsroom 08:44 - 26.01.2023
Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ραφίνια στη Μπαρτσελόνα, λόγω της κακής του αγωνιστικής εικόνας.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα το μέλλον του Ραφίνια στη Μπαρτσελόνα δεν είναι σίγουρο. Οι «μπλαουγκράνα έβγαλαν από τα ταμεία τους 55 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν, αλλά λίγους μήνες μετά η παραμονή του στην ομάδα «παίζεται».

Στην ομάδα της Βαρκελώνης δεν είναι ευχαριστημένοι με την μέχρι στιγμής εικόνα του και αν δεν βελτιωθεί μέχρι το καλοκαίρι θα είναι προς τη πόρτα της εξόδου. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι είχε γίνει μεγάλο σίριαλ η μεταγραφή του, καθώς τρεις ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Αρχικά η Άρσεναλ, μετά η Τσέλσι, η οποία είχε φτάσει και πιο  κοντά από όλες στη συμφωνία και τέλος η Μπαρτσελόνα, που επέλεξε ο 26χρονος.

Ο Βραζιλιάνος μέχρι στιγμής έχει 26 συμμετοχές με την ομάδα του Τσάβι, έχοντας μετρήσει τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στις τάξεις της Μπαρτσελόνα είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί να βελτιωθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.api.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/results/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/results/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/results/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/results/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);