«Σωτήρας» Εμπαπέ έφερε τη λύτρωση στο 90+1 για την Παρί Σεν Ζερμέν

Παίκτες Παρί Σεν Ζερμέν

i

© Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images

«Σωτήρας» Εμπαπέ έφερε τη λύτρωση στο 90+1 για την Παρί Σεν Ζερμέν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:55 - 11.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 12.03.2023
Με ένα γκολ στις καθυστέρησες, ο Κιλιάν Εμπαπέ έσωσε την Παρί Σεν Ζερμέν από γκέλα και της χάρισε τη νίκη επί της Μπρέστ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παραλίγο να στερηθεί δύο βαθμούς στο Μπρεστ, όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με ένα γκολ στις καθυστερήσεις έφερε τη νίκη (2-1). Μέχρι εκείνη την ώρα η γηπεδούχος κρατούσε γερά και ήλπιζε σε μία ισοπαλία που θα της τόνωνε το ηθικό, ενόψει της προσπάθειας που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Το ξεκίνημα θα μπορούσε να ήταν ιδανικό για τους παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ, αν η προσπάθεια του Σολέρ δεν είχε καταλήξει στο δοκάρι του Μπιζότ στο 11'. Όμως ο ίδιος διόρθωσε το «λάθος» του στο 37', κάνοντας το 0-1 με προσπάθεια εντός περιοχής.

Όμως η χαρά κράτησε για λίγο αφού ο Ονοράτ έκανε το 1-1 έξι λεπτά αργότερα, προκαλώντας την «έκρηξη» χαράς στις κερκίδες. Η έκσταση μάλιστα κράτησε μέχρι το 90+1 όπου αρκετοί πίστεψαν πως η ισοπαλία θα έρθει στη Βρέστη, όμως εκεί εμφανίστηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν εκεί για να σώσει την ομάδα του και να της δώσει τη νίκη, αφού πρώτα έπρεπε το τέρμα να επικυρωθεί από τον VAR.

Tags: