Το νέο «χλιδάτο» εστιατόριο του Μέσι στην Ανδόρα το οποίο θα διαχειρίζεται πολυβραβευμένος σεφ (gallery)

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

Το νέο «χλιδάτο» εστιατόριο του Μέσι στην Ανδόρα το οποίο θα διαχειρίζεται πολυβραβευμένος σεφ (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:23 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 23.03.2023

Εκτός από τον «παχυλό» μισθό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι έχει βρει και άλλους τρόπους να εισπράττει χρήματα. Ένας από αυτούς είναι και το νέο υπερπολυτελές εστιατόριο του στην Ανδόρα.

Με μισθό 37 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποΊοι θα κάθονταν σε έναν καναπέ και θα απολάμβαναν τη ζωή τους. Ο Λιονέλ Μέσι όμως δεν επαναπαύεται στα χρήματα που εισπράττει από την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επεκτείνεται σε άλλους τομείς εκτός του ποδοσφαίρου.

Ένας από αυτούς είναι και η εστίαση, με τον αστέρα της γαλλικής ομάδας να εγκαινιάζει το νέο του εστιατόριο στην Ισπανία. Πιο αναλυτικά ο «Πούλγκα» επένδυσε κάποια από τα λεφτά που βγάζει στο άνοιγμα του «Hincha Restaurant», στο οποίο υπεύθυνος θα αναλάβει ο πολυβραβευμένος και διάσημος στην Ισπανία σεφ, Νάνντου Χουμπάνι.

«Βασιλιάς» στο Instagram ο Κριστιάνο την ώρα που Μέσι και Εμπαπέ χάνουν εκατοντάδες followers
REST OF THE WORLD

11:28 - 22.03.2023

«Βασιλιάς» στο Instagram ο Κριστιάνο την ώρα που Μέσι και Εμπαπέ χάνουν εκατοντάδες followers

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποκτήσει πάνω από 15 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram τις τελευταίες 30 ημέρες, ενώ ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Εμπαπέ είδαν μεγάλη πτώση στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

«Το μεγάλο γαστρονομικό στοίχημα του βραβευμένου σεφ Νάνντου Χουμπάνι. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου MiM και προσφέρει μια επιλογή από νέα πιάτα του σεφ αλλά και τα αγαπημένα εδέσματα του Λέο Μέσι από την πατρίδα του, Αργεντινή. Στο HINCHA θα βρείτε μια τίμια κουζίνα για όλη την οικογένεια βασισμένη σε ποιοτικά προϊόντα.

Ένα μενού όπου υπάρχουν ορεκτικά με απλές παρασκευές όπως καρπάτσιο, σαλάτες, σεβίτσες ή γαστρονομικές πίτσες με προζύμι ψημένες σε καυσόξυλα. Επιπλέον, στο εστιατόριο θα βρει κανείς τα καλύτερα αυτόχθονα κρέατα από τα Πυρηναία, στο στυλ της αργεντίνικης κουλτούρας και με συνοδευτικά όπως φρέσκα λαχανικά, όσπρια ή μανιτάρια εποχής. Όλα συνδυάζονται με μια εξατομικευμένη πρόταση κοκτέιλ και μια επιμελημένη επιλογή κρασιών», αναφέρεται στην περιγραφή του εστιατορίου για το ποιόν της επιχείρησης,