Οι Άραβες στο «κόλπο» για την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

Υπουργός Αθλητισμού Αμπντουλαζίζ Μπιν Τούρκι αλ Σαούντ / © Instagram

Οι Άραβες στο «κόλπο» για την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 16:13 - 24.01.2023
Η Μάντσετερ Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα γίνει η δεύτερη ομάδα της πόλης, μετά τη Σίτι, που θα έχει στο «τιμόνι» της Άραβες επενδυτές

Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει βάλει πωλητήριο στη Μάντστερ Γιουνάιτεντ από τον περασμένο Νοέμβριο και έκτοτε αρκετοί είναι οι μνηστήρες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση της.

Από το «κόλπο» δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι Άραβες και ως εκ τούτου μία πρόταση αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της αγγλικής ομάδας. Σύμφωνα με τη «Sportbible», μία κοινοπραξία ανάμεσα σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας. Μάλιστα, αυτή προέρχεται από τα υπουργεία αθλητισμού και των δύο χωρών, τα οποία ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον ιδιωτικό τομέα.

Αυτή την στιγμή μοναδικός υποψήφιος για την αγορά των «Κόκκινων Διαβόλων» είναι ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του προ ολίγων ημερών. Όμως, αν οι Άραβες τελικά καταθέσουν πρόταση τότε, σύμφωνα με το Μέσο, φαντάζουν φαβορί για την ηγεσία του κλαμπ.

Tags: