Μαρσέλο: «Η Φλουμινένσε είναι το σπίτι μου, η καλύτερη στιγμή της ζωής μου η υποδοχή» (vid)

Μαρσέλο

i

Μαρσέλο/ printscreen

Μαρσέλο: «Η Φλουμινένσε είναι το σπίτι μου, η καλύτερη στιγμή της ζωής μου η υποδοχή» (vid)

Ο Μαρσέλο δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την υποδοχή του στη Φλουμινένσε ότι ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του.

Ο Μαρσέλο είναι με κάθε επισημότητα είναι ποδοσφαιριστής της Φλουμινένσε. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό επέστρεψε μετά από 16 χρόνια στην ομάδα της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, ο 34χρονος αριστερός αμυντικός είχε φύγει από την πατρίδα του και το βραζιλιάνικο κλαμπ το 2007 για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Βραζιλιάνος σταρ επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του και ένα πάρτι στήθηκε για την υποδοχή και την παρουσίαση του από τη Φλουμινένσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/3). Πάνω από 35.000 οπαδοί βρέθηκαν στο Μαρακανά για να τον υποδεχτούν.

Όσα δήλωσε ο Μαρσέλο μετά την επιστροφή του στη Φλουμινένσε και την υποδοχή από τους φιλάθλους:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Επιστρέφω σπίτι. Είμαι ήδη εδώ. Έχουν περάσει 17 χρόνια, αλλά έχω ένα καλό συναίσθημα για την ομάδα. Σήμερα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θα πολεμήσω, θα τρέξω, θα παλέψω να σας δώσω χαρά. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν χρήματα ή χρηματική αξία για την αγάπη που έχω για τη Φλουμινένσε. Θέλω να ανταποδώσω στους οπαδούς των τρικολόρ στο γήπεδο για όσα έζησα σήμερα. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις. Αλλά η Φλουμινένσε είναι το σπίτι μου. Επιστρέφω στο σπίτι μου. Είδατε τη χαρά των παιδιών μου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να το πληρώσεις. Τίποτα καλύτερο από το να σε πληρώνουν για να επιστρέψεις στο σπίτι σου. 

Όταν μπήκα στο γήπεδο με την οικογένειά μου, μια ταινία έπαιζε στο μυαλό μου. Ότι ήρθα στο σπίτι. Ακόμα και όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπα ότι δεν ήταν η ώρα να επιστρέψω στη Βραζιλία και ήθελα να παίξω στην Ευρώπη. Αλλά όταν έφυγα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, άρχισα να καταλαβαίνω πώς θα ήταν η επιστροφή μου στη Φλουμινένσε και η καρδιά μου μίλησε πιο δυνατά. 

Στόχος μου ήταν πάντα να φτάσω στην υψηλότερη θέση στην καριέρα μου. Έκανα και κάνω τα πάντα για να αφήσω την κληρονομιά μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που σκέφτηκα στην καριέρα μου ήταν να κερδίσω τίτλους. Δεν εγκατέλειψα ποτέ τα όνειρά μου. Όταν βλέπω νέους ανθρώπους να ανεβαίνουν στα επαγγελματικά, παίκτες να πωλούνται σε ηλικία 18 ή 19 ετών, τα οποία είναι ταλέντα όπως εγώ ήμουν κάποτε. 

Μπορεί η κληρονομιά που θα αφήσω και να γίνω το παράδειγμα για αυτούς στο μέλλον για τους νέους της Φλουμινένσε. Θα είμαι κοντά τους και μπορώ να βοηθήσω και εντός και εκτός γηπέδου».