H σύζυγος του Μαρσέλο ερωτευμένη με την Ελλάδα
i

Κλαρίς Άλβες / © Instagram, claricealves

H σύζυγος του Μαρσέλο ερωτευμένη με την Ελλάδα

Sportal newsroom 08:59 - 24.02.2023

Η σύζυγος του Μαρσέλο Κλαρίς Άλβες είναι «μαγεμένη» με όσα συνάντησε στη χώρα και δεν μοιάζει διατεθειμένη να τα αποχωριστεί σύντομα.

Παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά και ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε όλα τα σχετικά έγγραφα και είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Παρ' όλα αυτά, η σύζυγός του, Κλαρίς Άλβες δεν... ξεκολλάει από την Ελλάδα, μιας και φαίνεται να έχει ξεχωρίσει τη χώρα για τα αξιοθέατα και τα τοπία, δημοσιεύοντας αναρτήσεις της στα social media από διάφορα μέρη της Αθήνας και όχι μόνο.

Ο Μαρσέλο είναι παντρεμένος με την Κλαρίς Άλβες. Η κούκλα ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό του με μια σχέση η οποία ξεκίνησε από τα νεανικά τους χρόνια, ενώ το 2008 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αποκτώντας δύο παιδιά.

Με ένα καλλίγραμμο κορμί το οποίο φροντίζει να διατηρεί με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική η Κλαρίς Άλβες εντυπωσιάζει στις φωτογραφίες της με μπικίνι, με τους followers στο Instagram να αυξάνονται διαρκώς.

Το σίγουρο είναι ότι η σύζυγος του Μαρσέλο είναι «μαγεμένη» με όσα συνάντησε στη χώρα και δεν μοιάζει διατεθειμένη να τα αποχωριστεί σύντομα.