«Θα μείνουν με τη χαρά για Μαρσέλο, θέλει Ευρώπη»

Μαρσέλο

i

Μαρσέλο/ ©Intime

«Θα μείνουν με τη χαρά για Μαρσέλο, θέλει Ευρώπη»

Ο Μαρσέλο εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό και τα σενάρια για τον επόμενο σταθμός της καριέρας του δίνουν και παίρνουν.

Ο Μαρσέλο και ο Ολυμπιακός έδωσε μερικές μέρες πριν τα χέρια για την από κοινού λύση της συνεργασίας τους. Μετά από περίπου πέντε μήνες στους «ερυθρόλευκους», ο Βραζιλιάνος σταρ αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες. 

Καθημερινά υπάρχουν δημοσιεύματα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάποια αναφέρουν πως θα συνεχίσει στην Αλ Νασρ, άλλα στο Λος Άντζελες στο MLS και άλλα κάνουν λόγο για επιστροφή στην πατρίδα του. 

Στο «κόκκινο» η αγωνία για τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου στο ντέρμπι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:48 - 22.02.2023

Στο «κόκκινο» η αγωνία για τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου στο ντέρμπι

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο φαίνεται πως θα προλάβει να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο (25/2).

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία ανέφεραν πως η Κρουζέιρο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 34χρονου αριστερού μπακ. Μία είδηση που στο άκουσμά της «τρέλανε» τους φιλάθλους της. Ωστόσο, μάλλον με τη χαρά θα μείνουν οι οπαδοί της βραζιλιάνικης ομάδας καθώς ο Μαρσέλο θέλει να μείνει στην Ευρώπη. 

O 34χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει ενημερώσει ότι η βασική επιθυμία του είναι να μείνει στην Γηραιά Ήπειρο και αν είναι δυνατόν στην Ισπανία ώστε να είναι κοντά στα παιδιά του. Άλλωστε ο μεγάλος του γιος αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.