Στο «κόκκινο» η αγωνία για τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου στο ντέρμπι
i

Σωκράτης Παπασταθόπουλος/ ©Intime

Στο «κόκκινο» η αγωνία για τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου στο ντέρμπι

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο φαίνεται πως θα προλάβει να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο (25/2).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε χθες (21/2) την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο (25/2) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» όσον αφορά τη συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Έλληνας αμυντικός αποχώρησε με σφίξιμο από την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία την περασμένη Κυριακή (19/2). Ο 34χρονος στόπερ ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα με θεραπείες και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους «πράσινους». 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δείχνει διάθεση να προλάβει και στον Ολυμπιακό επικρατεί αισιοδοξία ότι μπορεί να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν ο Μίτσελ μπορεί να υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα.

Αν ο έμπειρος αμυντικός δεν είναι 100% τελικά και από τη στιγμή που και ο Ρέτσος αντιμετωπίζει πρόβλημα, το δίδυμο στα στόπερ θα είναι Ντόη-Μπα, δεδομένου ότι ο Σισέ βρίσκεται πιο πίσω στις επιλογές του Ισπανού προπονητή.