Ο Μαρσέλο ετοιμάζεται να πει «όχι» στον Φλορεντίνο Πέρεθ
i

Μαρσέλο / © Intime

Ο Μαρσέλο ετοιμάζεται να πει «όχι» στον Φλορεντίνο Πέρεθ

Sportal newsroom 22:18 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 20.02.2023

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, φαίνεται πως ετοιμάζει πρόταση στον Μαρσέλο, όμως ο δεύτερος μάλλον θα την αρνηθεί.

Ο Μαρσέλο κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά των ποδοσφαιριστών, αφού ο ίδιος έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει με τον Ολυμπιακό. Αφορμή στάθηκε το ανεπιτυχές πέρασμα του Βραζιλιάνου στην Ελλάδα, με τον αμυντικό να μην καταφέρνει να κερδίσει ποτέ θέση βασικού στην ομάδα. 

Ενδιαφερόμενοι σύλλογοι υπάρχουν πολλοί, όπως είναι για παράδειγμα η Αλ Νασρ και η Λος Άντζελες Γκάλαξι, εντούτοις κάποιοι από αυτούς δεν θέλουν να τον αποκτήσουν ως ποδοσφαιριστή. Μία από αυτές μοιάζει να είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί τον... επαναπατρισμό του Μαρσέλο σε ρόλο διοικούντα.

Πιο αναλυτικά, ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον πρώην παίκτη των «μερένγκες», με αποτέλεσμα να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου. Ωστόσο, ο Μαρσέλο φαίνεται πως ετοιμάζεται να πει «όχι» στην πρόταση του Πέρεθ, παρά το γεγονός πως οι δύο τους έχουν εξαιρετική σχέση. 

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι η επιθυμία του 34χρονου να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, καθώς ο ίδιος πιστεύει πως δεν ήρθε η ώρα ακόμα να κρεμάσει τα παπούτσια του. Αυτό που μένει να φανεί είναι το που θα καταλήξει ο έμπειρος αριστερός μπακ, με τα σενάρια της Αμερικής και της Αραβίας να αποτελούν τα επικρατέστερα.