Σε συζητήσεις με ομάδα των ΗΠΑ ο Μαρσέλο
i

Μαρσέλο / © Intime

Σε συζητήσεις με ομάδα των ΗΠΑ ο Μαρσέλο

Sportal newsroom 20:26 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 19.02.2023

Ο Μαρσέλο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και στις ΗΠΑ δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, αφού η Λος Άντζελες Γκάλαξι φαίνεται να βρίσκενται σε διαπραγματεύσεις με τον 34χρονο.

Ο Μαρσέλο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό και το πέρασμα του μόνο επιτυχές δεν ήταν, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να φεύγει άδοξα από τον Πειραιά μετά από λίγους μήνες.

Εντούτοις το πλούσιο παλμαρέ του μόνο απαρατήρητο δεν περνάει και ήδη οι πρώτοι «μνηστήρες» έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην... γωνία. Εκτός του αραβικού ενδιαφέροντος για τον 34χρονο, στο κατόπι του φαίνεται να μπαίνουν και οι Αμερικανοί. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γκουστάβο Γκιμαράες, ο αμυντικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Λος Άντζελες Γκάλαξι, η οποία θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της για να κερδίσει έναν τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2014. Η φήμη αυτή, μάλιστα, συνδέεται με την αποχώρηση του Χουλιάν Αραούχο, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα Β.

Ο Μαρσέλο ολοκλήρωσε την παρουσία στην Ελλάδα με 10 συμμετοχές (5 στο πρωτάθλημα, 3 στο Europa League και 2 στο Κύπελλο) και τρία γκολ, όλα κόντρα στον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδος Novibet. Ο Βραζιλιάνος μπακ αγωνίστηκε συνολικά 332 λεπτά.