Ολυμπιακός: «Ο Μαρσέλο θα έχει πάντα φίλους στον Πειραιά»
i

Μαρσέλο / ©intime

Ολυμπιακός: «Ο Μαρσέλο θα έχει πάντα φίλους στον Πειραιά»

Sportal newsroom 17:39 - 18.02.2023

Ο Ολυμπιακός με ανάρτησή του στα social media είπε από την μεριά του «αντίο» στον Μαρσέλο και τόνισε, ότι στον Πειραιά θα έχει πάντα φίλους.

Ο Μαρσέλο εδώ και κάποιες ώρες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από μόλις έξι μήνες. Ο Βραζιλιάνος στη μικρή θητεία του στους ερυθρόλευκους» είχε μόλις δέκα εμφανίσεις σε όλες τις εμφανίσεις, βρίσκοντας δίχτυα τρείς φορές στο Κύπελλο Ελλάδος και τα τρία απέναντι στον Ατρόμητο. 

Ο Βραζιλιάνος αυτή την στιγμή αναρρώνει από τραυματισμό και όπως αναφέρει η MARCA, μέχρι να βρει ομάδα θα επιστρέψει στην Μαδρίτη για να προπονηθεί με την Ρεάλ. 

Ο 35χρονος μάλιστα με μία ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας τους πάντες στην ομάδα, εκτός από τον πρπονητή, τον Μίτσελ, κάτι που είναι λογικό, καθώς οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές. Έτσι και οι «ερυθρόλευκοι» με την σειρά τους είπαν «αντίο» στον Βραζιλιάνο και τόνισαν, ότι πάντα θα έχει φίλους στον Πειραιά.

«Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους!»