Μαρσέλο: «Αφήνω τον σεβασμό μου στον πρόεδρο, τους συμπαίκτες και τον κόσμο του Ολυμπιακού»
i

Μαρσέλο / ©intime

Μαρσέλο: «Αφήνω τον σεβασμό μου στον πρόεδρο, τους συμπαίκτες και τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Sportal newsroom 17:14 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 18.02.2023

Ο Μαρσέλο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά από μόλις λίγους μήνες και με μία ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μαρσέλο και επίσημα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας του με τα «ερυθρόλευκα». Με μία ανάρτησή του στα social media είπε  το δικό του «αντίο» στην ομάδα του Πειραιά. Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά όχι τον Μίτσελ, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο δεν ήταν καλές. 

Η ανάρτησή του Βραζιλιάνου:

«Έζησα αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα στην οποία με υποδέχτηκαν σαν να πήγαινα σε ένα νέο σπίτι όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν κερδίσει την καρδιά μου και δεν είναι η τελευταία φορά που επισκέπτομαι αυτή την υπέροχη χώρα. Έχω μόνο ευγνωμοσύνη που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Παρά τον μικρό χρόνο παραμονής μου, η εμπειρία που έζησα και οι φίλοι που έκανα σημάδεψαν για πάντα τη ζωή μου. Σήμερα λέω αντίο, όμως αφήνω το τον σεβασμό μου στον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου, σε όσους εργάζονται στον Ολυμπιακό και στους οπαδούς της ομάδας! Εύχομαι η συνέχεια της ομάδας να είναι γεμάτες επιτυχίες. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον»!